Moda

Guccijevi modeli pistom prošetali u neočekivanim "hlačama"

Kreativni direktor dizajnerske kuće dao je glamurozno lice ovom 'basic' sportskom komadu...

Od kad je zasjeo na tron dizajnerske kuće Gucci početkom 2015. godine, Alessandro Michele vlatoručno je promjenio modnu industriju. Stvorio je i definirao prepoznatljivi izgled brenda kojeg su zatim brojni drugi, kako dizajneri tako i high street brendovi, kopirali, poput izvezenih detalja, hrabrih printeva, raskošnih kreacija, cvijeća, prišivaka... Toga nije nedostajalo ni na posljednjoj reviji dizajnerske kuće, naziva "Illusion of Love", održanoj na milanskom Tjednu mode, gdje su manekenke pistom prošetale u 'ubojito' visokim platformama i kreacijam u vibrantim nijansama ružičaste, žute, plave, zelene... No uz svo to šarenilo, na reviji se najviše istaknuo jedan neočekivani odjevni komad, a to su tajice.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Od tipičnih sportskih, s dvije crte sa strane, preko onih ukrašenih cvijećem sve do šljokićastih, disko modela, Gucci je na pistu donio "hlače" koje od njih nikada ne bismo očekivali, a moramo priznati da su nas njihovi modeli ugodno iznenadili.

 | Autor: Getty Images Getty Images

 | Autor: Getty Images Getty Images

Izgleda da Michele jednostavno ima dara pretvoriti jedan tako običan odjevni komad u pravo remek djelo, a u mjesecu mode iznenađenjima nema kraja - prvo smo svjedočili 'Crocsicama' na pisti, a sada su i tajice postale chic.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Photo: Getty Images

Komentari 0