Moda

Ovome se nitko nije nadao: Crocsice na Tjednu mode!

Hoćemo li uskoro svi ponosno šetati u ovim gumenim šlapama, koje su do sad bile predmet izrugivanja?

Usred londonskog Tjedna mode, u prostorijama prekrasnog starog muzeja, jedan od najistaknutijih britanskih dizajnera, Christopher Kane, na pistu je donio jedan posve neočekivani komad. Na reviji održanoj u Tate Modern muzeju raznobojni i kombinirani printevi, svjetlucavi ukrasi i hrabri krojevi dizajnera pali su u drugi plan, a svi su gledali manekenkama u noge. No ne zato što su se divili elegantim salonkama, zanimljivim platformama ili balerinkama, već jer su gotovo sve manekenke pistom prošetale u - 'Crocsicama'!

 | Autor: Getty Images Getty Images

Gumene natikače koje su predmet izrugivanja u modnim krugovima, uspjele su privući pažnji svih fashionistica iz prvih redova, a u smiješnim bojama, ukrašene kristalima i poludragim kamenjem odjednom su svima izgledale jako chic.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Kane se usudio otići tamo gdje nijedan drugi cijenjeni dizajner nije, a objasnio je da je inspiraciju za reviju pronašao u pokretu preseljenja iz grada na selo, stoga ni ne čudi da se odlučio za ove udobne "vrtne" natikače. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Znači li to da su Crocsice (koje ionako mnogi među vama potajno nose, jer su udobne) postale chic? Modna industija već je mogo puta dokazala da ima sposobnost natjerati mase da se zaljube u "ružne" cipele, sjetite se samo velikog povratka sportskih natikača ovog ljeta, stoga nas ne bi začudilo kada bismo na proljeće vidjeli fashionistice iz prvih redova revija, kako ponosno šetaju svoje ukrašene 'Crocsice'. 

Photo: Getty Images

Komentari 0