Moda

Guccijeve poderane najlonke za 1200 kuna su rasprodane. Koliko si samo "Gucci najlonki" bacila?

  • Luksuzni talijanski modni brend iznenadio je korisnike društvenih mreža
  • Gucci, naime, prodaje najlonke s rupama, poderne cijelom dužinom 
  • Mnogi su ismijali modnu kuću jer ovakve najlonke žene najčešće bace u smeće

Talijanska modna kuća šokirala je korisnike društvenih mreža nakon što su na Facebooku podijeljene slike njihovih skupih crnih prozirnih najlonki. Luksuzni brend Gucci ne samo da je prodavao poderane najlonke za vrtoglavih 190 dolara, što je oko 1260 kuna, već su sada i rasprodane. Crne najlonke imaju dvije velike razderotine od listova do međunožja, a opet se prodaju za veću cijenu nego parfem ovog brenda ili narukvica s logotipom Gucci.

Možda vas zanima Tko bi nosio ovakve čizme? Balenciaga ih prodaje za gotovo 9000 kuna! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pr/Hoću knjigu Pr/Hoću knjigu Poderane Gucci najlonke

Stranica za dizajnersku odjeću i modne dodatke Ssense oglasila je najlonke prije nego što su rasprodane iz zaliha. Opis proizvoda bio je zanimljiv pa ih je tako luksuzni talijanski web shop na svojoj web stranici opisao: "Ratezljive najlonke crne boje. Visoki struk. Totalno uznemirujuće. Tkani logotip na elastičnom pojasu."

Međutim, kupci su, naravno, tvrdili da se ne razlikuju od bilo kojeg drugog poderanog para najlonki s rupama. Popularni Instagram račun Diet Prada objavio je post o tajicama, koje su rasprodane na internetu, što je izazvalo tisuće komentara. Uz sliku su napisali: "Onaj tko je platio 190 dolara za ove Gucci unaprijed poderane tajice... jeste li ok?" s hashtagom "ripped in italy".

 | Autor: screenshot/instagram screenshot/instagram

Dizajneri su također dodali poderani dio niz stražnji dio najlonki kako bi dodali iznošeni izgled - što mnoge žene obično mogu učiniti svojim vlastitim najlonkama koje koštaju oko 20-tak kuna, a često takve najlonke završe u smeću. Kad se samo sjetiš koliko si ovakvih "Gucci" najlonki pobacala... mora da se nasmiješ samoj sebi, ili ipak Gucciju?

Obitelji Gucci bijesni zbog toga kako su ih prikazali u filmu, producentima prijete tužbom

 | Autor: Pr/Hoću knjigu Pr/Hoću knjigu Poderane Gucci najlonke

House of Gucci Možda vas zanima Lady Gagin skijaški outfit iz House of Gucci na aukciji - početna cijena prava sitnica Rubrika Moda Moda
Photo: Pr/Hoću knjigu

Komentari 0