Moda

Givenchy se okrenuo eleganciji

Revija brenda Givenchy i njegovog kreativnog direktora Riccarda Tiscija ubraja se u jedne od najiščekivanijih na pariškom tjednu mode. Intimnija atmosfera i blagi zaokret u dizajnu predstavljen je u nedjelju 02. ožujka.

Ricardo je tipični sportski komad uspio podignuti na višu razinu i pretvoriti ga u jedna od najtraženijih komada sezone. Tako su njegove sportske majice dugih rukava često bile viđene na crvenim tepisima, modnim eventima i editorijalima.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images No, za novu sezonu, dizajner je odlučio predstaviti elegantniju kolekciju punu lepršavih komada, životinjskog uzorka, ali i avangardnih odijela s hlačama visokog struka.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Bio je dovoljan pogled na pistu kako bi se vidjelo da Givenchy ove sezone predstavlja nešto novo. Intimnija atmosfera, uža pista koja je odmah uz gledatelja najavila je blagi zaokret.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images „Ovaj put kolekcija slavi eleganciju i bonton. Moj bonton, naravno“, izjavio je Riccardo.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images U galeriji detaljnije pogledajte dio kreacija nove kolekcije...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0