Moda

Franka zablistala u jednostavnom outfitu u stilu Jasmine iz Aladina - evo sličnih komada iz dućana

  • Pjevačica Franka Batelić zablistala je na premijeri Aladina, a dala je svoj glas liku Jasmine
  • Pjevačica je odjenula crno odijelo i top inspiriran likom
  • Njen look jednostavan je za kopiranje, a mi smo uspjeli naći slične komade

U Cinestar kinu Branimir centra sinoć je održana premijera dugoiščekivanog filma Aladin. Brojni ljubitelji likova Aladina i Jasmine ovih dana pohrlit će u kino i uživati u glazbeno-filmskoj poslastici, a mnoge je razveselila vijest da je glas Jasmini, u hrvatskoj inačici, dala naša poznata pjevačica Franka Batelić. Pjevačici je ovo prvo iskustvo sa sinkronizacijom i čini se da je naprosto uživala jer je na sinošnjoj premijeri uistinu blistala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Uzbuđenje je pokazala i na svom Instagram profilu, a svoje je fanove zamolila da joj u komentarima jave dojmove jednom kada pogledaju film. Na slikama se dobro zabavljala u društvu Marija Petrekovića i Fabijana Pavla Medveščeka koji su glas posudili glavnim muškim likovima. Mario Petreković postao je tako najpoznatiji duh iz bajke, a mladi i perspektivni Fabijan zapravo je protagonist Aladin.   | Autor: Marko Prpic/PIXSELL Marko Prpic/PIXSELL

Za sam događaj Franka se odlučila za jednostavnu i efektnu modnu kombinaciju te pokazala da je manje uvijek više. Blistala je, naime, u crnom odijelu s oversized sakoom i širokim hlačama, a ispod je virio top u tonovima zlatne koji se očito referira na lik kojem je posudila glas. Outfit je dodatno začinila zgodnim gležnjačama boje senfa i malom, okruglom torbicom. S obzirom da će ovaj outfit definitivno biti poželjan look za kopiranje, izdvojili smo nekoliko sličnih komada pomoću kojih možeš postići vrlo sličan efekt. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr Sako: Zara (499,90 kn); Top: Asos (oko 300 kn); Cipele: Zara (179,90 kn); Torbica: Stradivarius (99,90 kn); Hlače: Zara (299,90 kn)

I make up, koji je pjevačica prepustila vještim rukama Karla Rusana, ostao je u zlatnim tonovima inspiriranim Jasminom, a posebno su se isticali savršeno osjenčani kapci. S obzirom da je oči stavila u prvi plan, usne su joj ostale tek blago naglašene sjajilom, a ispeglana bob frizura nije odvlačila previše pažnje.  

Možda vas zanima Pronašli smo "it" komad sezone idealan za krizme, maturalne večeri i vjenčanja! Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RUKA Beauty (@rukabeauty) on

 

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Komentari 0