Moda

Franka kaže da OVAJ komad voli više od bilo koje suknje

Naša pjevačica Franka Batelić u Portugalu se priprema za nastup na Eurosongu, a uz fantastičan vokal - nismo mogli ne primijetiti njezin odličan stil!

Franka Batelić otputovala je u Portugal gdje se priprema za svoj prvi polufinalni nastup na Eurosongu. I dok je konkurenciju pomela vokalom, o kojem posljednjih nekoliko dana priča cijela Europa, nas je pak oborila s nogu svojim nepogrešivim modnim odabirima. Franka se na prvoj press konferenciji pojavila u predivnom metalik odijelu koje je dodatno strukirala širokim crnim remenom.

Franka je i inače jedna od djevojaka o čijem se stilu priča u superlativima. Uvijek svoja, uvijek drugačija i uvijek posebna! Tako je i na sebi svojstven način opisala ovaj fantastični metalik look i napisala "Oduvijek sam se bolje osjećala u odijelima nego u suknjama!" Srebrno odijelo došlo je iz radionice hrvatskog brenda Krie Design, koji potpisuje dizajnerica Kristina Burja. 

 | Autor: Instagram Instagram Franka Batelić u Krie Design odijelu

Možda vas zanima I Marijana Batinić nosi slavno odijelo Rubrika Moda Moda

Odijela su trenutno veliki trend u svijetu mode, a očito mu nije mogla odoljeti ni Franka. Kako za ovakav statement look ne trebaš puno razmišljati o modnim dodacima, tako je i naša Franka kombinaciju zaokružila jednostavnim crnim štiklama i naravno - osmijehom!

Photo: Instagram

Komentari 0