Moda

Franka je odlično iskombinirala sako banjalučkog brenda i Jimmy Choo čizme

  • Da će za Franku ova godina biti radna i produktivna, najavila je u objavi na svom Instagram profilu
  • I dok pjevačica ne skriva uzbuđenje zbog svega lijepoga što dolazi, nama je srce snažnije zakucalo pri pogledu na njezin, naravno odličan, outfit 
  • Prsluk i sako koje Franka nosi, nose potpis brenda Stankica's Suits, a Stankice se sjećamo iz 'Gospodina Savršenog', zar ne?  

U posljednjoj Instagram objavi Franka Batelić, pjevačica i osnivačica kozmetičkog brenda Frankly good, otkrila je da obožava početak godine i da za nju siječanj znači planiranje i rađanje novih ideja. Osim što nam je tom objavom zagolicala maštu oko glazbenih projekata i novih Frankly good proizvoda za koje je prošla godina bila i više nego uspješna, pozornost nam je privukao i njen jednostavan, a opet poseban outfit. 

Matee kaputi Možda vas zanima Kupujmo domaće: brend MATEE creative studio ima odlične dvobojne kapute Rubrika Moda Moda

Svijetloplavi prsluk i sako nose potpis brenda Stankica's Suits. Ako ti ime brenda (još) nije poznato, bit će ti vjerojatno ime njegove osnivačice, Stanke Stojanović odnosno Stankice. Zvoni ti nešto? Naime, pod tim smo je imenom upoznali početkom 2022. kao natjecateljicu u 'Gospodinu Savršenom'. Dapače, i kao pobjednicu te sezone RTL-ovog realityja.

Brend Stankica's Suits ova je stilistica i modna dizajnerica posjedovala je već tada, a kao što vidimo, sve je uspješniji (za razliku od ljubavne priče s Gospodinom Savšenim koja je završila prošle godine). Ovaj sako i prsluk imaju i naše pohvale! Svijetloplava boja u Frankinom je stylingu izvrsno razbila monotoniju tamnih zimskih boja, dok je lakirani remen naglasio struk. Jimmy Choo bajkerske čizme su pak elegantnom izgledu dale dozu ležernosti. Odlična kombinacija!

 | Autor: Jimmy Choo Jimmy Choo Foto: Jimmy Choo / Biker II Black Smooth Leather Biker Boots (895 €)  

Franka jednostavno zna najaviti novu radnu godinu sa stilom!

Lulu Couture trenirke Možda vas zanima Nova kolekcija domaćeg brenda Lulu Couture donosi preudobne setove trenirki i druge sportske odjeće! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @frankaofficial_

Komentari 0