Moda
Fran Drescher

Fran Drescher zvijezda je kampanje pariškog brenda AMI! Popularna 'Dadilja' iz 90-ih sad je modno lice?

  • Fran Drescher, najpoznatija po ulozi u seriji 'Dadilja' glavna je zvijezda nove modne kampanje brenda AMI za proljeće i ljeto 2024.
  • U tek objavljenim fotografijama i videima Fran nosi elegantne komade iz nove kolekcije, koji odišu pariškim chicom
  • Da je suradnja brenda i slavne glumice u pripremi dalo se naslutiti već na nedavnoj dodjeli Oscara, kad je Fran nosila haljinu i kratki sako s njihovim potpisom

Nezaboravni modni outfiti Fran Drescher, koje je nosila u seriji 'Dadilja' na nove se načine interpretiraju i danas te su vječita inspiracija za modni stil 90-ih, s kombinacijama koje su uključivale komade iz kolekcija velikih modnih kuća kao što su Versace i Jean Paul Gaultier, a slavna glumica čini se i dalje ima veliki modni utjecaj. 

Iako trenutno najviše djeluje kao predsjednica udruge filmskih glumaca, SAG-AFTRA, novom suradnjom s poznatim francuskim brendom AMI Paris (čije majice sa znakom srca su prošlje godine bile u središtu pozornosti), Fran Drescher se vratila u središte modne scene.

66-godišnja glumica glavna je zvijezda nove kampanje pariškog brenda AMI za proljeće/ljeto 2024., a naznake o suradnji već smo mogli vidjeti i na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Oscar, gdje je Fran nosila crnu šljokičastu haljinu i kratki strukirani sako s potpisom brenda.

Nedugo nakon toga prve fotografije nove kampanje objavljene su na društvenim mrežama, a na fotografijama i videima snimljenim u Parizu možemo vidjeti Fran u predivnoj odijelu u boji pistacije, koje bi zasigurno bilo modni izbor i njenog lika Fran Fine, koji ju je proslavio. Uz odijelo u zelenoj nijansi, Fran nosi isti model i u crnoj boji u kampanji posvećenoj najdražem gradu osnivača brenda AMI, Alexandreu Mattiussiju.

Diane von Furstenberg x Target kolekcija Možda vas zanima Velika Diane von Fürstenberg napravila je kolekciju za poznati lanac trgovina, sigurni smo da će planuti! Rubrika Moda Moda

Fran Drescher ovo nije prva kampanja u suradnji s modnim brendom, budući da je 2022. surađivala s poznatom online second hand trgovinom ThredUp, koja je bila inspirirana njenim likom Fran Fine iz serije 'Dadilja' te njenim legendarnim modnim kombinacijama i stilom.

Uz elegantno odijelo, Fran u kampanji nosi i modne dodatke iz nove kolekcije, prepoznatljivi dizajn Voulez-Vous torbice, kao i Classical Ami de Coeur sunčane naočale.

Nova AMI kolekcija već je dostupna na njihovoj službenoj stranici te je prepuna odličnih komada u neutralnim bojama, kao i osvježavajućim nijansama već spomenute boje pistacija te nježne svjetloplave.

Kolekcija s Fran Drescher nije prva suradnja brenda s celebrityjima, budući da su na prošlim kampanjama već surađivali s glumcima Dylanom O’Brienom i Noah Schnappom te pjevačicom Normani.

Brend, koji je dizajner Alexandre Mattiussi osnovao 2011. u Parizu, svakom novom kolekcijom od osnivanja inspiriran je upravo glavnim francuskim gradom te nudi stylish i udobne dizajne za muškarce i žene, koji spajaju casual i chic siluete i francuski stil, a možda najpoznatiji njihov dizajn su Ami de Coeur džemperi s logom brenda, koji sadrži srce i slovo A.

Možda vas zanima Pariški chic na zagrebačkim ulicama: Nasmijana prolaznica oduševila nas je jednostavnim i ženstvenim lookom Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia

Komentari 0