Moda

Fora crop top Nike Laličić želimo u svom ormaru, a ne moramo ni daleko tražiti. Samo skoknemo do Zare

Influencerica Nika Laličić prava je it djevojka koja nas baš uvijek oduševi svojim stylish street style outfitima. Zanimljive komade koje nosi, vrlo često poželimo imati i u svom ormaru, a iznimka nije niti bijeli crop top koji je nedavno nosila na putovanju u Barcelonu. 

 | Autor: Instagram @nikalalicic Instagram @nikalalicic Foto: Instagram @nikalalicic

Naime, Nika je za uživanje na jednom rooftopu s predivnim pogledom na veličanstvenu katedralu u Barceloni, odabrala bijeli crop top koji na sebi ima našiveno trodimenzionalno cvijeće. Ovaj topić nam se toliko svidio da smo odmah pohitali u online trgovine kako bismo ga pronašli i uspjeli smo! Radi se o topu iz Zare, a cijena mu iznosi 39,95 eura. 

Osim što voluminozni cvjetovi ovaj top čine zanimljivim, dodatnu zaigranost mu daju i opuštene mašnice na naramenicama koje možemo zavezati na bilo koji način jer tako zapravo podešavamo dužinu naramenica. Također, njegova mini veličina ga čini idealnim komadom za tople večeri koje nam uskoro stižu, a bijela boja savršeno će naglasiti preplanuli ljetni ten. 

 | Autor: zara zara Foto: Zara, bijeli crop top s cvijećem (39,95 eura)

Na Nikinoj fotki još možemo primijetiti kako je ovaj fora top iskombinirala s plavim trapericama, a od modnih dodataka je odabrala srebrno zlatne naušnice te Celine naočale modela Triomphe sa zlatnim okvirima koje su pomalo neobičnog, šesterokutnog oblika, a čija cijena iznosi 420 eura.

Photo: Instagram @nikalalicic

Komentari 0