Moda
Fila x Playboy

Fila i Playboy lansirali capsule kolekciju za sve ljubiteljice retro sedamdesetih

  • Brend sportske odjeće Fila udružio se s Playboyem
  • Capsule kolekcija sastoji se od 13 modela inspiriranih seksepilnim sedamdesetim godinama prošlog stoljeća
  • Trenirke, majice i kombinezoni idealni su za ljetne party kombinacije

Tko kaže da kratke hlače, kombinezoni i polo majice ne mogu biti seksi? Upravo taj stav bio je nit vodilja za suradnju brenda sportske odjeće Fila i Playboya koji su zajedno lansirali capsule kolekciju ženske odjeće ekskluzivno za Urban Outfitters.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli FILA UK (@filauk)

Kolekcija od 13 dijelova crpi inspiraciju iz stilova 70-ih, s trendovskim i suvremenim osvježenjima. Upravo je capsule moto kombiniranja čitave kolekcije urodio komadima koji se s lakoćom međusobno slažu i nadovezuju, poput odgovarajućih kompleta, ali i odvojenih komada u smeđim, tamnoplavim, bijelim, zelenim i zagasito smeđim nijansama.

fila x playboy | Autor: Instagram@filauk Instagram@filauk

fila x playboy | Autor: Instagram@filauk Instagram@filauk

Linija kombinira Fila F-Box i Playboy Bunny logotipe i uključuje suptilnu logomaniju koja krasi trenirke, majice, topove, kratke hlačice i kombinezone. Posebno oduševljavaju trenirke koje u retro điru 70-ih daju seksi ritam klasičnom Fila stilu, ali i sjajne majice s naslovnicama časopisa Playboy iz davnih 70-ih. Isti grafički uzorak također je prikazan na kompletu topa i suknje. Kolekciju zaokružuje izbor majica s printom arhivskih magazina i par bijelih kratkih hlačica.

fila x playboy | Autor: Instagram@filauk Instagram@filauk

fila x playboy | Autor: Instagram@filauk Instagram@filauk

adidasxGucci kolekcija Možda vas zanima Kad luksuz sretne sport: za tri dana u prodaju stiže adidas x Gucci kolekcija Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@filauk

Komentari 0