Moda

Evo, sad imamo kopiju Hermèsovih Oran natikača i za 9 eura! Hvala, Primark!

  • Ovo je definitivno najjeftinija verzija popularnih oranica, za ovaj sitniš možemo kupiti i nekoliko pari
  • Primark je već izgradio status  radeći dupliće poznatih high end komada, a ovo je očito dobar potez jer neke boje već nestaju s polica
  • Recenzije su uglavnom pozitivne, Primarkove natikače performiraju puno bolje nego što im cijena sugerira

Od Hermèsovih Oran natikača ne možemo se maknuti, htjeli - ne htjeli. Vrlo je očito da su najpopularniji par ljetne obuće, a ne svjedoče tome samo brojne objave koje iskaču na društvenim mrežama već i to koliko su "kopija" ili varijacija na temu dobile. Svi smo tako oduševljeni modelom u pet različitih boja našeg Borova, a i svi high street brendovi imaju u ponudi slične ravne natikače za ljeto.

No najnovija verzija na koju smo naletjeli je ujedno i najjeftinija. Pronašli smo je u lancu Primark, poznatom po niskim cijenama, a od ove se vrti u glavi - 9 eura. Primark (u Sloveniji imaju trgovinu, mi još naručujemo online) je posljednjih godinama i postao poznat po jeftinim duplićima, često prodajući svoju vreziju high-end proizvoda za sitniš. 

Ove njegove sandale privukle su dosta pozornosti otkako se video s njima pojavio na TikToku i umah premašio 100 tisuća pregleda. 

 

@hightstreet_closet New in Primark Summer Colours #new #newin #haul #primarkhaul #primark #primarksummerup #sandals #sandals #primarkfinds #OOTD #ootdhaul #ootdfashion #newcollection #newfindsuk #oodtinspiration #fashion #summer #summervibes #summer2023 #viral #vm # #summermashup #springoutfit #springfinds #fashiontiktok #fashioninspo #fashiontips #fashiondesigner #style #grwm #grwmoutfit #outfit #outfitideas #outfits #outfitinspo #outfitoftheday #flats #sandal #sandal #penny #pennys #blackgirltiktok #blackgirlluxury #inspiration #wear ♬ original sound - Universal Music Vietnam

 

U Primarkovom opisu stoji kako natikače imaju hrabar geometrijski remen za otmjen i nenametljiv izgled, dok jastučići na tabanici pružaju dodatnu udobnost ovim ravnim natikačama. Što ih čini savršenim da ih samo navučemo kad ne želimo puno gnjavaže oko stylinga te su idealne za bazen, obavljanje obaveza ljeti, za po kući, čak i da ih tutnemo u torbu za slučaj da nam se noge umore od visokih potpetica koje smo obule.

 | Autor: Foto: TikTok

Posebno elegantno Primarkove natikače izgledaju u smeđoj, crnoj, bijeloj i menta zelenoj boji, a one roza i ljubičaste nekako više zamišljamo za plažu...

Možda vas zanima Borovo ima svoju verziju superpopularnih Oran natikača po smiješno niskoj cijeni Rubrika Moda Moda

 | Autor: Foto: TikTok  | Autor: Foto: TikTok

Što kažu recenzenti, odnosno žene koje su ih kupile i nosile? Za početak, slažu se da izgledaju skuplje nego što jesu, natikače za 9 eura. I nisu nekvalitetne kao što bismo očekivali za taj novac. Također, posebna pohvala stiže i na račun njihove udobnosti, jastučića na tabanici, pa je krajnja presuda uglavnom pozitivna. Jedina očita razlika Hermèsovih Oran natikača je to što ono 'H' nije tako jasno vidljivo kao na dizajnerskoj verziji.

 | Autor: Foto: Primark

Pa, povjerovat ćemo naslijepo da su tako dobre jer određene boje ubrzano nestaju iz ponude. Očito još jedan dobar potez Primarka kojeg volimo zbog jeftinih torbica, cool odjeće, ali i makeup duplića. 

Photo: None

Komentari 0