Moda

ENVy room ima jesensku kolekciju vjenčanica - idealnu za vjenčanja u krugu najbližih

  • Modni dvojac eNVy room predstavio je novu kolekciju vjenčanica
  • Stvoreni za beskrajno romantična, malena i intimna vjenčanja u krugu najbližih, vjenčane modele iz nove bridal kolekcije odlikuje udobnost, nosivost i jednostavnost
  • Kampanju su snimili talentirani mladi fotografi Karla Jurić i Ive Trojanović

 

 Propagirajući viziju lagane, nepretenciozne i cjenovno prihvatljive vjenčane mode koja nudi široku lepezu krojeva i stilova oduševljavajući buduće mladenke različitih ukusa i bivajući prikladnom za različite vrste vjenčanja, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović su, u žaru ovih ćudljivih vremena, dokazali kako su kormilo svog brenda uvijek okretali u ispravnom smjeru.

 | Autor:

Nudeći odmak od klasičnog poimanja vjenčanice, a pritom ne odustajući od svoje, nadaleko prepoznatljive siluete, eNVy room je bridal kolekcijom za jesen budućim mladenkama iznova ponudio rješenje koje će ih razoružati elegancijom, ali i praktičnošću te im tako omogućio da na dan koji s nestrpljenjem čekaju zablistaju kao najbolja verzija sebe. Stvoreni za beskrajno romantična, malena i intimna vjenčanja u krugu najbližih, vjenčane modele iz nove bridal kolekcije odlikuje udobnost, nosivost i jednostavnost, ali i prilagodljivost drugim svečanim prilikama.

 | Autor: Uz pregršt raskošnih i voluminoznih vjenčanica urešenih delikatnim detaljima, atipični modeli poput kombinezona, odijela, kompleta te mini i midi vjenčanica jednostavnih linija, izrađeni od kvalitetnih ali netipičnih materijala te ukrašeni maštovitim detaljima oduvijek su bili dijelom bridal kolekcija popularnog dvojca, no ideja odmaka od klasike u novoj je kolekciji posebno akcentirana. 

 | Autor:

Možda vas zanima Maja Šuput je zbog jedne posebne večere ponovno odjenula svoju vjenčanicu Rubrika Stars Stars

No, nosivosti i jednostavnosti unatoč, eNVy room niti ovoga puta nije zaboravio poseban začin svake svoje modne priče - eleganciju, bajkovitost i ženstvenost koja se beskompromisno isprepliće sa svakim šavom njihovih modnih bajki, nudeći ženama viziju ljepote i snage od koje ne smiju odustati niti u nepredvidljivim vremenima u kojima živimo.

 | Autor: Čudnovati Zeleni vir u srcu Gorskog kotara poslužio je kao savršena kulisa za najnoviju bridal kampanju poznatog dvojca koju su svojim objektivima snimili talentirani mladi fotografi Karla Jurić i Ive Trojanović. Kao da su zaogrnute posebnom dozom magije, stotine očaravajući nijansi zelene oaze čudesno su se ispreplele s kontrastnim bijelim tonovima i romantičnom eNVy room estetikom tvoreći sanjivu modnu bajku koja poziva na maštanje. Neodoljivoj ljepoti vizuala pridonijela je i predivna Nabilah Harron kao lice kampanje, a talentirana vizažistica potpisuje i make-up ove modne priče.

 | Autor:

Možda vas zanima "U 28 godina poslovanja nisam doživjela ovako težak udarac, ali učinili smo sve da naše mladenke mogu imati svoju vjenčanicu iz snova" Rubrika Life&style Life&style
Photo: None

Komentari 0