Moda

Elli Dvornik pristaje ljubičasta kosa

Mlada pjevačica Ella Dvornik se sinoć, 5. ožujka, na objavi nominacija za nagradu Porin pojavila u neobičnoj kombinaciji. Njome je još jednom pokazala kako se ne boji biti posebna.

Bezvremenska elegancija, decentan stil i profinjeni detalji definitivno nisu riječi kojima bi opisali stil Elle Dvornik. Od trenutka kada se našla pod svjetlima reflektora hrabro koketira s elementima iz najrazličitijih supkultura.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Njeno posljednje izdanje je tako mješavina japanskih gotičarskih elemenata i trendi komada. Uz crne tajice s uzorkom kostiju kombinirala je crnu minicu te pulover s popularnim uzorkom mačke. Iznad pulovera provirila je bijela kragnica koja je cijeloj kombinaciji dala pomalo "štreberski" štih. Ella je u svoj styling ukomponirala i crne gležnjače s detaljima iz japanskih mangi.

Usprkos brojnim upečatljivim komadima, najviše pažnje je privukla ipak Ellina kosa. Ljubičasta boja je bila detalj koji sinoć niste mogli ne primijetiti. Iako neobična, frizura je u potpunom skladu s cijelom kombinacijom i Ellinim stilom, posebice zbog obruča sa šiljcima.

Ellin stil ne morate osobno preferirati, ali morate priznati da ga ona itekako dobro nosi.

Photo: Tomislav Miletić/Pixsell

Komentari 0