Moda

I rimski car August se našao na majicama koje je dvojac ELFS napravio za Arheološki muzej Zadar

U Arheološkom muzeju Zadar je predstavljena druga kolekcija suvenira ELFS za ovaj muzej, a predstavili su je voditeljica odnosa s javnošću, voditeljica marketinga AMZd Donata Smokrović i modni dvojac IvanTandarić i Aleksandar Šekuljica.

 | Autor: ELFS ELFS

Ovo je druga kolekcija odnosno nastavak suradnje koja je započela 2019. godine kada je u crkvi sv. Donata predstavljena prva ekskluzivna kolekcija suvenira koja je sadržavala majice, tunike i torbe. Cjelokupan program bio je prepoznat i od strane Hrvatskog muzejskog društva te mu je dodijeljeno Posebno priznanje u kategoriji za realizirani marketinško propagandni program. 

 | Autor: ELFS ELFS

Druga kolekcija, uz muške i ženske modele majica za odrasle, donosi i majice za djecu. Napravljen je dizajn za majice i torbe koje krase motivi iz muzejskih postava kao što su prapovijesne fibule, nosač za sol iz groba hrvatskog ratnika iz 9. stoljeća i motiv cara Augusta. Svojim dizajnerskim idejama ELFS-i su ovim muzejskim motivima udahnuli novi život.

Možda vas zanima ELFS ima novu kolekciju sunčanih naočala, ima i party modela koji se nose i noću Rubrika Moda Moda

 | Autor: ELFS ELFS

Cjelokupan program je organiziran u suradnji sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar te njihovom profesoricom Jelenom Franulović, Osnovnom školom Stanovi te njihovom učiteljicom Anom Paleka. Učenici ovih škola sudjelovali su na radionicama gdje su dobili predloške odnosno motive koje su dizajnirali ELFSI i koje su zatim interpretirali na svoj način. Rezultiralo je to i izložbom njihovih radova koja je također otvorena na predstavljanju kolekcije. A svim sudionicima programa Arheološki muzej uručio je prigodne zahvalnice koje su dizajnirali učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar.

 | Autor: ELFS ELFS

 

Photo: ELFS

Komentari 0