Moda

ELFS ima novu kolekciju sunčanih naočala, ima i party modela koji se nose i noću

  • Proljeće je vrijeme za sunčane naočale i za proširenje kolekcije sunčanih naočala, a ELFS ima nove modele
  • Retro kolekcije za muškarce i žene donose naočale različitih oblika okvira, od mačkastih, preko okruglih i četvrtastih do cool avijatičarskih
  • A ovdje je i party dio kolekcije, s sunčanim naočalama koje se ne skidaju ni navečer
  • Pročitaj također: 5 trendova sunčanih naočala: sportski chic, zaobljeni mačkasti okviri, žarke boje...

Sunce nam se baš ne smiješi često posljednjih dana, no to svakako nije umanjilo našu strast za nošenjem sunčanih naočala - pa one su jedan od glavnih (modnih) vijesnika proljeća i ljeta. Zaželimo ih se preko zime... Zato čim ih stavimo na nos nekako osjećamo da je vrijeme za kavu na terasi kakvog osunčanog kafića... No, dosta pjesničkih slika. Proljeće je vrijeme za sunčane naočale i točka. I za NOVE sunčane naočale, također.

Zato nas je razveselila i nova ELFS kolekcija naočala koje će dodati šarm laganim proljetnim outfitima. Pa, ako razmišljaš o proširenju svoje kolekcije naočala zatamnjenih stakala, ovaj hrvatski brend ima modele, kako se kaže, za svačiji ukus. I za svaki oblik lica. Retro kolekcija donosi naočale najrazličitijih oblika okvira, od zavodljivih mačkastih, preko okruglih i četvrtastih do klasičnijih avijatičarskih, sve totalno cool.

 | Autor: ELFS/Danijel Galić ELFS/Danijel Galić  | Autor: ELFS/Danijel Galić ELFS/Danijel Galić

A ovdje su i stakla različitih boja: zelena, žuta, plava, smeđa, ružičasta. A treba reći da kolekcija sadrži modele i za žene i za muškarce.

 | Autor: ELFS/Danijel Galić ELFS/Danijel Galić  | Autor: ELFS/Danijel Galić ELFS/Danijel Galić

Možda vas zanima Tenisice su i ove sezone zvijezde street style kombinacija, a ELFS ima nove modele Rubrika Moda Moda

ELFS sunčane naočale inspirirane su retro estetikom, no slažu se uz svaku kombinaciju koja će uz ove originalne okvire dobiti novu dimenziju. Oni koji više naginju klasičnom dizajnu, birat će klasičnije okvire, kao što su mačkasti okviri različitih nijansi ili klasične crne avijatičarke naočale, dok će drugi uživati u drugim modelima i nijansama savršeno uokvirenim metalnim okvirima zlatne boje.

 | Autor: ELFS/Danijel Galić ELFS/Danijel Galić  | Autor: ELFS/Danijel Galić ELFS/Danijel Galić  | Autor: ELFS/Danijel Galić ELFS/Danijel Galić

„Ove chic retro sunčane naočale možete nositi nositi u dnevnim, ali i večernjim varijantama. Osim toga, postoje i party modeli sa staklima u žutoj, tirkiznoj i ružičastoj boji, tako da naočale ne trebati skidati ni tijekom večernjih zabava kojih će, kako se približava ljeto, biti sve više i više. Željeli smo napraviti modele za sve oblike lica te koji se mogu nositi u različitim kombinacijama i svakoj modnoj varijatni dati štih koji će je razlikovati od drugih i zbog kojeg će biti zapamćena“, ističe Ivan Tandarić iz ovog modnog dvojca.

 | Autor: ELFS/Danijel Galić ELFS/Danijel Galić  | Autor: ELFS/Danijel Galić ELFS/Danijel Galić

Izbor sunčanih naočala u raznim bojama i oblicima je velik, a sve kreacije iz kolekcije dostupne su u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Dubrovniku, Hvaru, ali i u novootvorenoj poslovnici u Opatiji te online putem web shopa na www.elfs.hr.

Photo: ELFS/Danijel Galić

Komentari 0