Moda

Džemperi i veste nisu jedino pletivo koje volimo. Ova Reserved pletena suknja savršeno upotpunjuje jesenski stil

Slaganje outfita u razdoblju kada su temperature iz dana u dan sve niže, ne može proći bez mekog i toplog pletiva. Iako ćemo, u takvim danima, možda prvo posegnuti za džemperom, vesticom ili pak pletenom haljinom, ne smijemo zaboraviti niti da postoje i pletene suknje koje će nas također odlično grijati, a pritom biti vrlo stylish. Baš kao i suknje izrađene od tanjih materijala, i one pletene mogu doći u raznim modelima, krojevima i bojama. U ponudi svih silnih modela pletenih suknji, nama je za oko najviše zapela ona iz Reserveda koju vrlo lako možemo svrstati i u capsule dio našeg ormara jer su joj i kroj, ali i boje bezvremenski i slagat će se sa svakim komadom. 

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, pletena maksi suknja (45,99 eura)

U pitanju je suknja midi dužine načinjena od nešto tanjeg pletiva koja dolazi u crnoj boji s detaljima bijelih rombova. Ovi rombovi, osim što crnu suknju čine zanimljivijom, dodatno izdužuju figuru jer, u uspravnim linijama, 'padaju' od struka prema dnu suknje koja je tek blago zvonolikog kroja. 

S obzirom na to da je riječ o suknji midi dužine, odlično će se slagati i s gležnjačama, ali i s visokim čizmama bez obzira na to imaju li petu ili su pak ravne. Ako ovu suknju odaberemo nositi u danima kada je sunčano i nije previše hladno, možemo ju kombinirati i s balerinkama te mokasinkama. Njene basic boje - crna i bijela, daju nam potpunu slobodu kada su u pitanju boje drugih odjevnih komada koje ćemo kombinirati s njom pa se tako možemo odlučiti na, trenutno jako popularne, zagasite boje poput bordo ili maslinasto zelene, ali i na one vedrije kao što su crvena, ružičasta, razne nijanse žute i slično. Naravno, možemo odabrati i da sve u potpunosti bude 'u tonu' i odjenuti komade u crnoj ili bijeloj boji. Samo nebo nam je granica!

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, pletena maksi suknja (45,99 eura)

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, pletena maksi suknja (45,99 eura)

Ova svestrana suknja dolazi u rasponu veličina od XS do XL, a cijena joj iznosi 45,99 eura. No, s obzirom na to da je dio Reserved Premium kolekcije, dostupna je samo u određenim dućanima, ali je zato lako dostupna putem Reserved web shopa. 

Photo: Reserved

Komentari 0