Moda

Nakratko ćemo zaboraviti na bordo i crnu jer su nas osvojile gležnjače neobične boje

  • Kada je riječ o obući iz koje se nećemo izuvati u narednom razdoblju, gležnjače na petu nalaze se pri vrhu popisa
  • Prilikom odabira takvih gležnjača, uglavnom ćemo se odlučiti na one u klasičnoj, crnoj boji za koje smo sigurni da ih možemo kombinirati baš uz sve
  • No, ponekad valja izaći iz svoje zone komfora i odabrati nešto drugačiju boju koja je također svestrana, ali puno efektnija od crne. Jedna od njih je - brončana koju smo, u Ecco dućanu, pronašli na savršenom modelu gležnjača 
  • Pročitaj također: 6 boja cipela koje nosimo ove jeseni i zime: veliki su trend i transformirat će svaki outfit

Prilikom odabira cipela koje ćemo nositi u jesenskom razdoblju, najčešće se odlučujemo za one crne koje su prava klasika i s njima možemo biti sigurni da će se slagati i sa svim drugim bojama u ostatku našeg outfita. No, osim crne, i brojne druge boje odlično mogu upotpuniti tonove nosimo na sebi. Jedna od njih je bordo koju sad svi nose i sve češće ju viđamo i na raznim modelima cipela, ali tu se našla i brončana koje se sami sigurno ne bismo sjetili, a baš nas je inspirirala kada smo ju vidjeli na jednim krasnim gležnjačama. 

 | Autor: Ecco Ecco Foto: Ecco, brončane gležnjače (180 eura)

Naime, radi se o gležnjačama sa zaobljenom, blok petom koje su tako jednostavnog modela bez ikakvih dodataka, a tako su efektne. Za taj zadivljujući dojam, zaslužna je njihova neobična boja, ali i metalik sjaj koji je dovoljno suptilan da ih, osim u večernje izlaske, možemo nositi i u svakodnevnim prilikama. S obzirom na to da se radi o vrlo toploj boji koja u sebi ima tonove smeđe i narančaste, ove će se gležnjače izvrsno kombinirati s komadima u tamnijim, zagasitijim bojama poput maslinaste, tamno plave (traper se ovdje posebno ističe), sive i slično, ali jako će lijepo naglasiti i bijelu boju.

 | Autor: Ecco Ecco Foto: Ecco, brončane gležnjače (180 eura)

Ove Ecco gležnjače napravljene su od vrhunske, glatke kože, sa strane imaju patentni zatvarač za lakše obuvanje, a za maksimalnu udobnost su zaslužni posebni ulošci koji se mogu i odvojiti. Na peti visine 5,5 centimetara se nalazi i gumeno gazište koje osigurava da cipele ne klize te da ne lupaju previše prilikom hodanja. Raspon brojeva ovih gležnjača prilično je velik i kreće se od 35 do 42, a možeš ih nabaviti u Ecco dućanima ili putem web shopa po cijeni od 180 eura. 

Photo: Ecco

Komentari 0