Moda

Dvostruki denim: traper suknja preko traperica. Bi li nosila ovu kombinaciju?

  • Moda je poznata po mnoštvu čudnih, a ponekad i smiješnih kombinacija kojih se dizajneri dosjete
  • Jedna takva upravo je ova dvostruka denim kombinacija u jednom odjevnom komadu
  • Što misliš  kombinaciji traper suknje preko traperica?

Dvostruki denim: traper suknja i traperice u stilu devedesetih kombinacija su koja bi te mogla začuditi, a možda ti se i svidjeti. Dvostruka traper kombinacija uključuje asimetričnu suknju koja se nosi preko para poderanih traperica. Sjećaš li se trenda devedesetih nošenja suknji preko hlača? Asos se prisjetio ove kombinacije i vratio ovaj bizaran par. 

Možda vas zanima Ovo je najpopularnija obuća ovog ljeta - pronašli smo genijalne modele u našim trgovinama Rubrika Moda Moda

 

 | Autor: PR/Imperial PR/Imperial Kombinacija suknje i traperica

Ova neobična kombinacija uključuje asimetričnu suknju koja se nosi preko para poderanih traperica, a ukrase na suknji čine rasuti biseri. Neobični odjevni predmet nije samo dizajniran da se ističe detaljima, već je i praktičan jer dolazi s džepovima. Oni koji se ne boje riskirati možda će željeti obući ovu čudnu kombinaciju.

Ovi modni komadi su savršeni za ljeto na otvorenom! Imaš li već neke u svom ormaru?

 | Autor: PR/Imperial PR/Imperial Detalji na suknji

Ljetne kombinacije traperica i topa Možda vas zanima Traperice i dobar top nenadmašan su spoj čak i ljeti: pogledaj 5 kombinacija koje smo složili Rubrika Moda Moda

Na Asosu model je traperice suknju kombinirao s traper jaknom, tako da smo dobili trostruki traper. Uz mnoštvo čudnih trendova ova kombinacija nije jedini neobičan odabir odjeće koji izaziva pomutnju.

Photo: PR/Imperial

Komentari 0