Moda

Dva dana dijeli nas od revije brenda Duchess u čarobnoj Palači Drašković. Ova kampanja dobra je najava

  • Modna revija brenda Duchess je pred nama, a održat će se u Palači Drašković odnosno Narodnom domu
  • Haljine na preklop obilježile su Duchess, no novom kolekcijom Snježana Mehun Schillinger i dizajner brenda Antun Tin Brišar će i iznenaditi uzvanike
  • Predstavljene će biti i večernje haljine, suknje, košulje, a brend u ljetnoj kolekciji ne bježi no od jarkih boja

Jedanaesta samostalna modna revija domaćeg brenda Duchess je pred nama! Održat će se ovog četvrtka, 18. svibnja u izuzetnom i inspirativnom prostoru. Trudeći se kao i uvijek iznenaditi kupce, poznate osobe i medije, Duches sa Snježanom Mehun Schillinger na čelu za to je događanje odabrao Palaču Drašković na zagrebačkom Gornjem gradu - grof Drašković prepustio ju je ilircima za potrebe smještanja njihovih kulturnih institucija (Čitaonice, Narodnog muzeja, Gospodarskoga društva), a danas je u vlasništvu Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.

Za event u Opatičkoj 18 će se koristiti Ilirska dvorana, foaje, vrt te zapravo cijeli objekt. Iz Duchessa kažu kako im je posebna čast održati reviju ovoj palači, a mi smo sigurni da će uzvanici uživati kako u ambijentu, tako i u reviji.  

 | Autor: Marina Tunjić Marina Tunjić Dizajner brenda Duchess Antun Tin Brišar i Snježana Mehun Schillinger

"Kolekcija kao i uvijek prilagođena našim klijenticama, haljine su nosive, od ugodnih materijala svile, pamuka, lana i viskoze" rekla je Snježana Mehun Schillinger. "Iako smo poznati po haljinama na preklop koje su nas obilježile, koje su temelj naše kolekcije te ih ponavljamo u svakoj sezoni, vjerujem da ćemo i iznenaditi. Primjerice, večernjim ljetnim lepršavim haljinama koje savršeno izgledaju uz visoke pete ali i na popularne ravne natikače. Ovisno o modnim dodacima i obući većina haljina je nosiva tijekom dana ali i u svečenim prigodama. Boja se ne bojimo ni u zmiskoj kolekciji tako da ćete u ovoj ljetnoj u njima uistinu uživati."

 | Autor: Marina Tunjić Marina Tunjić  | Autor: Marina Tunjić Marina Tunjić  | Autor: Marina Tunjić Marina Tunjić

Duchess kolekcija proljeće/ljeto nastala je kao nastavak mini proljetne kolekcije koju je brend predstavio prije mjesec dana. Osim haljina na preklop kolekcija je upotpunjena komadima poput dugih haljina, suknji, košulja. Kroz cijelu kolekciju se provlače boje poput plave, žute, narančaste u kombinaciji s bež nijansama.

 | Autor: Marina Tunjić Marina Tunjić

 | Autor: Marina Tunjić Marina Tunjić  | Autor: Marina Tunjić Marina Tunjić

"Uvijek imamo veliki fokus na materijale. Možemo reći da naši materijali odigraju veliku ulogu pri stvaranju kolekcije i inspiriraju nas pri stvaranju. Jako nam je bitno da se naše klijentice osjećaju dobro u našim odjevnim komadima, a da bi to postigli, podjednaku pozornost posvećujemo i kroju i kvaliteti samog materijala" priča dalje Snježana.

 | Autor: Marina Tunjić Marina Tunjić

 | Autor: Marina Tunjić Marina Tunjić

"Kampanja koja najavljuje novu kolekciju snimljena je u Preporodnoj dvorani Palače Drašković, danas poznate kao Narodni dom, gdje će se održati i sama revija. Ovu kolekciju smo posebno htjeli naglasiti i na neki način približiti stalnim i budućim klijenticama pa samo za glavna lica kampanje odabrali osim modela Martine Tomić i modnu blogericu Dubravku Švegar i personal shoppericu Niku Bijelić koje su ozbiljno shvatile zadatak i besprijekorno ga odradile. Mi smo ovom kampanjom jako zadovoljni i ponosni, i nadamo se da će takav utisak ostaviti i na ostale."

 | Autor: Marina Tunjić Marina Tunjić Personal shopperica Nika Bijelić, modna bloggerica Dubravka Švegar, Snježana Mehun Schillinger, model Martina Tomić i dizajner Antun Tin Brišar

Photo: Marina Tunjić

Komentari 0