Moda 13. kolovoza 2013.

Dugoočekivani povratak Lady Gage

@ www.splashnews.com.

Lady Gaga je u ponedjeljak 12. kolovoza fotografirana kako napušta hotel u Los Angelesu. Pjevačica se vraća nakon dulje stanke i ponovno na svoj poznati način privlači pozornost, ovoga puta istovremeno promovirajući novi singl 'Applause'.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Duža stanka i izbijanje iz medija naznačavali su kako Gaga radi na novom materijalu, ali se osjetio njezino izostajanje. Otkačene kombinacije, provokativne kreacije i sve što dolazi s Gagom u paketu počelo je nedostajati u svijetu zabave. A sada, osim najave novog singla, dolazi i do novog modnog izričaja nakon što je Gaga dala otkaz svom dugogodišnjem stilistu Nicoli Formichettiju. Pjevačica možda jest promijenila stilista, ali je i dalje doslijedna svom avangardnom stilu što pokazuje i ova kombinacija.

Duga crna haljina s upadljivim dekolteom i prozirnim rukavima zanimljiv je komad za koji se odmah može reći kako je pravi odabir za pjevačicu. Naravno, Gaga ne bi bila Gaga kada ne bi imala avangardni detalj na sebi, a ovom prilikom je to bio make up. Šminka na licu podsjeća na ilustraciju naslovnice novog singla, a šarenilo je još više došlo do izražaja upravo zbog crne haljine. Intenzivne boje sjenila i crveni ruž na blijedoj puti asociraju na akvarel, a čitav look je zaokružen crvenim ružem i piercingom u nosu. 

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Haljina od crnog materijala ima zanimljiv metalni detalj na dekolteu koji istovremeno izgleda poput statement ogrlice, dok rukavi prozirnog materijala na zglobovima prelaze u bogate volane. Dugačka haljina kombinirana je uz vrtoglavo visoke debele potpetice kakvom je modelu Gaga već dugo vjerna. Haljina gotičkog stila najavljuje smireniju fazu, a otkačeni make up odlično se uklapa uz styling. Jednostavna frizura podignuta u visoku punđu također dobro funkcionira, a s velikom znatiželjom iščekujemo u kojem će pravcu pjevačica nastaviti sa svojim outfitima.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0