Moda

Draga Zara, ti mora da se šališ s ovim cipelama?!

Iako ih je nosila i Kim K., naprosto odbijamo prihvatiti da se ovaj model cipela sada nosi! Zašto? Zašto? Zašto?

Možeš li vjerovati da su ove cipele jedne od hit modela iz aktualne Studio kolekcije?! Da, ovo su japanke na petu... Sandale na petu sa šarenim trakama Zara je predstavila kao "novu najbolju stvar", a mi smo pomalo zbunjeni. Je l' se japanke na petu stvarno nose?

Prije mjesec dana Kim Kardashian ponosno je prošetala upravo u jednom ovakvom modelu i nismo mogli vjerovati što ima na nogama. Očito je novi trend na pomolu, a Zara je jedna od prvih high-street trgovina koja je i u svoju kolekciju dodala slične modele. 

 Šarene sandale s otvorenom petom i potpeticom od 5.5 centimetara ustvari su japanke na petu. Nismo sigurni da će se ovaj trend zadržati, stvarno nismo sigurni... Nisu li japanke jednostavno samo za plažu? Za sada je ovo jedini model japanka na petu koje smo vidjeli u high-street trgovinama, ali ako ih Zara voli, imamo osjećaj da bi ih i ostali mogli prigrliti.

 | Autor: Zara Zara 449,90 kuna

Što kažeš? Japanke na petu ili i dalje samo za plažu?

 | Autor: Zara Zara 449,90 kuna

Photo: Zara
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • helena123

    Draga Zara se šali sa mnogim drugim komadima, pa i ovim.
  • sneki2

    Katastrofa!