Moda

Doris Pinčić promašila styling

U četvrtak su na Dreft Fashion weeku Zagreb mnoge poznate dame pokazale svoj stil. Nažalost, nekima nije pošlo za rukom odabrati kombinaciju u kojoj će zablistati, a jedna od njih je i glumica Doris Pinčić.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Zvijezda sapunica Doris Pinčić za prvi red modnih revija odabrala je pretjerano ležernu kombinaciju crne tunike i ispranih traperica. U stylingu u kojem je mnogo toga pošlo po zlu, posebno se ističu crvene Ugg čizme sa šljokicama kojima je Doris vjerojatno željela unijeti dozu glamura. Nažalost, rezultat je i dalje ležerna i ne pretjerano zanimljiva kombinacija koja je potpuno promašena s obzirom na prigodu. Tamnije traperice i visoke pete mogle su ovu kombinaciju učiniti klasičnim i decentnim odabirom s kojim niti jedna žena ne može pogriješiti. Plus ide za odabir ruža koji osvježava lice lijepe glumice.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Velika ljubiteljica Ugg čizama je i voditeljica Zlata Muck. Ona je svoje Uggsice s krznom u golublje plavoj boji kombinirala s nešto tamnijim čarapama i bijelo-plavom haljinom. Iako niti njena kombinacija nije u skladu s prigodom, doima se skladno i u skladu je sa Zlatinim stilom i karakterom.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0