Moda

Dora Martinović i Pamela Badžek ove subote imaju odličan buvljak u centru Zagreba

  • Na adresi Smičiklasova 22 u subotu u 11 ujutro vrijeme je za shopping na buvljaku poznatih domaćih influencerica
  • Dora Martinović i Pamela Badžek ponudit će ponešto za svakog, a s obzirom na to da njihov stil obožavamo, odličnih komada neće nedostajati
  • Buvljak se održava u poznatom baru TEN22 koji je ujedno i super mjesto za subotnji mingle
  • Pročitaj također: 3 najbolja dizajnerska outleta u blizini Hrvatske i prednosti i mane svakoga od njih

Moramo priznati da baš volimo kada domaće „it“ djevojke najave novi buvljak jer znamo da je to sjajna prilika za dobar shopping koji neće previše opustošiti budžet. Kao što smo rekli, Dora i Pamela imaju predobar stil, pa ne sumnjamo da ćeš uspjeti pronaći nešto za sebe. No, ako je suditi po prijašnjim buvljacima, očekuje se poprilična gužva pa je naš prijedlog da ondje budeš što ranije kako bi shopping bio uspješan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora Martinovic (@dorica505)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

Pamela je i sama izjavila kako misli da će ovo biti buvljak s najboljom ponudom do sada, a mi se jedva čekamo s time i složiti. Očekuje se da će na buvljaku biti sezonske odjeće, ali i super ulova za toplije dane, kao i pregršt modnih detalja koji podižu styling.

Možda vas zanima Kako nositi donji dio pidžame umjesto hlača? Pamela Badžek dala nam je ideju, ali nije jedina Rubrika Moda Moda

Isto tako, sama lokacija, TEN22 već je neko vrijeme omiljeno mjesto onih koji vole lagani đir uz ukusne zalogaje i najdraže piće, a izgleda da će ovakvi buvljaci postati uobičajeni jer je i prošle subote bio jedan. Kultura second handa te općenito buvljaka je nešto što uvelike podržavamo jer briše konzumerističku mrlju s mode te potiče na nešto kreativnije stilske modne priče.

Stoga, ove subote u 11 sati, Smičiklasova 22 – mjesto na kojem treba biti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ten_____22

Photo: Instagram@dorica505

Komentari 0