Moda

Bosanski brend u ponudi ima super popularnu kožnu jaknu koju nose sve influencerice

  • Iako smo i dalje „omotani“ u toplije kapute, već naveliko razmišljamo o laganijim proljetnim kombinacijama
  • Kvalitetna kožnata jakna jedan je od omiljenih modnih imperativa, a ovog puta, u potrazi za idealnim modelom, naišli smo na bosanski brend koji nas je oduševio ponudom
  • Naime, radi se o brendu Anre iz kojeg se krije Erna Saljević

Estetika brenda je odvažna, ženstvena i upečatljiva, ali s dozom bezvremenske klasike. Komadi koji se mogu pronaći u ponudi namijenjeni su ženama koje se ne boje eksperimentirati i isprobavati nešto novo, kako u životu, tako i u modi, a filozofija brenda duboko je utkana u svaki komad - baš kao i vizija njegove osnivačice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erna (@divaisback)

Isto tako, prilikom dizajniranja  koriste se samo najkvalitetniji materijali koji ne prate aktualne sezonske trendove te ne podliježu brzoj modi. Anre simbolizira ključne odjevne predmete koje je uvijek moguće kombinirati, ali i lako prilagoditi osobnom stilu odijevanja. Isto tako, dizajnerica ističe da je jedna od želja koju je imala prilikom pokretanja brenda, a koju je i ostvarila, bila da njezina odjeća bude nosiva tijekom bilo kojeg doba dana. Upravo je ta prilagodljivost ono što nam se jako sviđa i potvrđuje da je riječ o dobro osmišljenom dizajnu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N R E (@anrebyerna)

Stoga, ako je kvaliteta prije kvantitete i tvoj modni moto, onda smo sigurni da nećeš puno dvojiti prilikom shoppinga nove kožnate jakne. Anre u svojoj ponudi ima model Oversize Love koji je načinjen od ovčje kože, dok je unutrašnjost od viskoze. Što se tiče dizajna, naglašena su ramena, a poseban detalj su i džepovi koji se mogu stilizirati na različite načine pomoću jednostavnog kopčanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N R E (@anrebyerna)

Kao što smo spomenuli, ideja jakne je da bude predimenzionirana, ali po želji se u struku može i suziti za nekoliko centimetara.  Ovaj model u burgundy nijansi (spoj crvene, smeđe i ljubičaste) osvojio je sve simpatije, međutim nije jedini „ulov“ koji želimo. Brend u ponudi ima isti model u još nekoliko boja – crnoj, smeđoj, bež i prljavo rozoj.

 | Autor: atelje71 atelje71 Foto: atelje71  | Autor: atelje71 atelje71 Foto: atelje71  | Autor: atelje71 atelje71 Foto: atelje71

Također, osim jakne, provjeri što se nudi i od ostatka modnih komada i detalja. Nama se jako sviđaju torbe i čizme koje će s lakoćom nositi cijelu kombinaciju, a sve na jednom mjestu pogledaj ovdje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N R E (@anrebyerna)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N R E (@anrebyerna)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N R E (@anrebyerna)

Možda vas zanima Sjećaš se Jacquemus kroasan naušnica? Domaći brend Kragrlica ima sličan model, ali u obliku istarskih fuži Rubrika Moda Moda
Photo: atelje71

Komentari 0