Moda

Donosimo pogled u novootvoreni Alduk dućan! Jedva čekamo prvi posjet

  • Kako izgleda nova Alduk oaza na kojoj je dizajner radio posljednjih mjeseci?
  • Poznati hrvatski modni dizajner već više od 10 godina neumorno stvara posebne, prepoznatljive projekte
  • Napokon možemo ušetati u dućan Ivana Alduka, dok je za isprobavanje vjenčanica potrebno unaprijed dogovoriti termin

Prvi dan proljeća na jednom od naljepših zagrebačkih trgova otvara se jedan od najljepših dućana poznatog hrvatskog modnog dizajnera - to je bila početna ideja. Onda se dogodio zaplet globalnih razmjera, stopirao život, navukao teške misli i modu, kako hrvatsku tako i svjetsku stavio na čekanje. Do daljnjega, ili u ovome slučaju do najiščekivanije faze - "popuštanje mjera".

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Jedan od najljepših zagrebačkih trgova jest onaj kralja Tomislava, a poznati hrvatski dizajner je Ivan Alduk koji već više od 10 godina neumorno stvara posebne, prepoznatljive projekte, ima vjerne ambasadorice i još vjernije klijentice. Godinu je započeo izuzetnom haljinom na "Zlatnim globusima", a sada nam je pokazao kako izgleda njegov novi dućan putem vizualizacija.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

"Zaboravit ću tri mjeseca radova i uređenja, a zatim zatvaranje svega i onda razorni potres. Zaboravit ću i još jednu turu radova i majstora, te ponosno reći da se otvorenje dogodilo očito onda kada je trebalo biti, bez obzira na ranije planove. Naš novi prostor na adresi Trg kralja Tomislava 19 je otvoren, raditi će svaki radni dan od 12h do 20h, a subotom od 9 do 15h. Vjerujem da smo gradu Zagrebu i hrvatskoj modnoj sceni, našim suradnicima i klijentima podarili jedan vizualno upečatljiv prostor koji izvrsno prati estetiku brenda" izjavio je Ivan.

Možda vas zanima Nove Alduk vjenčanice prikazane su u nesvakidašnjoj modnoj kampanji koja će te oduševiti Rubrika Moda Moda

Poznato je da Alduk svoje projekte radi izuzetno promišljeno i s pravim timom, stoga nas ne treba ni čuditi novi dućan koji odiše originalnošću. Bjeloruski arhitekt Alexandr Aranovich, s kojim je dizajner već surađivao, je zaslužan za impresivno dizajnersko rješenje 140m2 velikog prostora. Tonovi svijetlo sive i tamno sive su suprostavljeni s intezivnom zlatno-žutom nijansom, a naglasak je stavljen na bogato teksturirane zidove od dekora te pomalo neobične, posebno dizajnirane štendere. Cijeli prostor je omekšan zelenilom biljki kao izvrsnom sponom između modernog interijera i Trga kraljaTomislava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No campaign this season so let us take a look back at ALDUK SS'18 "Attitude" 🐠 #alduk #throwback #fashioncampaign

A post shared by ALDUK (@ivan_alduk) on

"Veselimo se novoj etapi poslovanja, pogotovo nakon svega što smo prošli prethodnih mjeseci. Vjerujem i da će normalizacija života ići svojim tokom te da je pred nama puno dobrih kolekcija koje se mogu pogledati, isprobati, kupiti ili naručiti u radno vrijeme dućana dok će za isprobavanje i naručivanje vjenčanica i dalje biti potreban dogovor termina kako bi se mladenkama u potpunosti mogli posvetiti" rekao je Ivan. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0