Moda

Nove Alduk vjenčanice prikazane su u nesvakidašnjoj modnoj kampanji koja će te oduševiti

  •  Ivan Alduk nas je osvojio ovom modnom pričom u kojoj je prave modele zamijenio digitalnim, a nove modele vjenčanica prikazao putem ilustracija
  • Dizajner je povodom predstavljanja kolekcije vjenčanica za jesen i zimu 2019/2020 izjavio kako je ''kolekcija vrlo jednostavna, a opet vrlo osvježavajuća i drukčija''
  • Kanadska ilustratorica i animatorica Janice Sung je izvrsno dočarala moderan dizajn Alduk vjenčanica i bogate teksture na koje je stavljen naglasak u novoj kolekciji, a cijeloj suradnji je dala poseban pečat svojim prepoznatljivim stilom

Dizajn ne staje u trenutku završavanja novog modela haljine ili vjenčanice već se nastavlja i na njenu prezentaciju, a dokaz je nova, doista posebna i svježa modna kampanja poznatog dizajnera koju nismo očekivali u ovakvom izdanju. Ivan Alduk je odlučio zaigrati na kartu iznenađenja, inovativnosti i umjesto savršenih modnih fotografija kojima nas redovito oduševi, predstaviti nove modele svojih vjenčanica putem digitalnih ilustracija. Izuzetno realan, ali opet poetičan i umjetnički prikaz izvrstan je medij kojim ovaj dizajner dočarava estetiku vlastitog brenda na poseban način. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

"Zasićenost modnim sadržajem kojeg u neizmjernim količinama konzumiramo putem medija i društvenih mreža je dovela do situacije gdje se isključivo vlastitom kreativnošću i originalnošću možemo i trebamo boriti protiv ponavljanja i postajanja predvidljivim. Upravo stoga sam cijeli proces vratio na početak, na skicu od koje sve počinje. U ovome slučaju ista ta skica tj. digitalna ilustracija postaje krajnji proizvod - modna kampanja koja predstavlja nove modele vjenčanica. Vrlo jednostavno, a opet vrlo osvježavajuće i drukčije" izjavio je dizajner povodom predstavljanja kolekcije vjenčanica za jesen i zimu 2019/2020.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Kanadska ilustratorica i animatorica Janice Sung, koja je bila zadužena za ilustracije, izvrsno je dočarala moderan dizajn Alduk vjenčanica i bogate teksture na koje je stavljen naglasak u novoj kolekciji, a cijeloj suradnji je dala poseban pečat svojim prepoznatljivim stilom. Janice je zamijenila fotografe koji su zaduženi za modne kampanje, a njena kreativna sloboda u projektu je donijela situaciju u kojoj slavimo različite oblike i boje ženske ljepote. Inače, poznatu ilustratoricu na Instagramu prati preko 443 tisuće pratitelja.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

"Janice sam prepustio u potpunosti kreativnu slobodu oko stila ilustracija. Ona je prva vidjela nove modele vjenčanica, koji su već dostupni u našem showroomu za probe i narudžbe, jer smo po izradi sve fotografirali i slali njoj kako bi što vjernije dočarala vjenčanice koje smo dizajnirali. Mislim da je izvrsno u tome uspjela" dodao je dizajner.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Moramo priznati kako nas je ovaj projekt poznatog dizajnera definitivno osvojio. Vjenčanice djelomično nagovještene putem ovih vizuala doista pozivaju na isprobavanje u Alduk showroomu gdje se isti model uz željenu personalizaciju izrađuje po mjeri i cijena mu je oko osam tisuća kuna.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0