Moda

Domenica je za posjet Rimu odabrala karirano odijelo i tenisice, jako slično Lejlinom outfitu

  • Domenica je za svoje prvo ovogodišnje putovanje odabrala predivan Rim, za koji je priznala da ju "svaki put sve više i više oduševi"
  • Poznata pjevačica u Rimu je nosila nekoliko zanimljivih modnih kombinacija, savršenih za razgledavanje i uživanju u predivnom Rimu
  • Između ostalih, zamijetili smo i odlično karirano odijelo, koje je Domenica nosila u casual dnevnoj kombinaciji

Naša pjevačica proteklih je nekoliko dana uživala u susjednoj Italiji, točnije u predivnom Rimu, a za svoj je posjet odabrala i odlične modne kombinacije. Posebno nam se svidjelo karirano odijelo koje je Domenica nosila u ležernoj kombinaciji s bijelom dolčevitom i chunky crveno-crnim tenisicama s bijelim đonom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

 

"Evo zadnja u nizu ovog puta. Grad kojeg svakim dolaskom doživim na drukčiji način, a svaki put me sve više i više oduševi!", napisala je Domenica u opisu fotografije objavljene na svojem Instagram profilu.

Adriana Đurđević Možda vas zanima Adriana Ćaleta-Car Londonom je prošetala u trapericama koje su sve, samo ne obične Rubrika Moda Moda

No, Domenica nije jedina koja je za svoj posjet Italiji odabrala kombinaciju kariranog odijela i tenisicu. Nedavno je sličan outfit nosila i Lejla Filipović u Milanu. Lejla je Sisley odijelo također kombinirala s tenisicama, no dodala je nekoliko zanimljivih modnih detalja, poput smeđe torbe i bež beretke.

 

 

U nastavku izdavajamo nekoliko sličnih modela kariranih odijela koje možemo uklopiti u vlastite casual kombinacije s tenisicama!

karirana odijela | Autor: Reserved/Nordstrom Reserved/Nordstrom Reserved, sako (sad 25,99 eur), hlače, (sad 17,99 eur); Reserved, sako, (sad 22,99 eur), hlače (sad 19,99 eur); Treasure & Bond, sako, (sad 59,48 eur), hlače, (sad 45,06 eur) Ljupka Gojić Mikić skijaško odijelo Možda vas zanima Skijaško izdanje Ljupke Gojić Mikić nas je oduševilo, evo gdje je kupila kombinezon Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@dome.nica
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    slatka