Moda

Domenica i Zsa Zsa u sjajnim outfitima koje možeš lako iskopirati

Domenica i Zsa Zsa mlade su nade hrvatske glazbene scene, a, od samog početka, osim divnim glasom, istaknule su se i autentičnim i originalnim modnim ukusom. U ove outfite smo se stvarno zaljubili, a posve ih je lagano iskopirati...

Hrvatska glazbena scena, moramo priznati, prilično je živnula otkad su na nju stigla svježa imena poput Domenice i Zsa Zse. Mlade i perspektivne pjevačice brzo su nas osvojile svojim glasom, ali i stilom koji u potpunosti korespondira s glazbom koju stvaraju. Dva su zajednička nazivnika: svježe i mladenački. Obje pjevačice na svoje su Instagrame jučer postale slike svojih jesenskih outfita, a mi smo se odmah bacili u potragu za sličnim komadima. 

DOMENICA 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D o m e n i c a Z u v e l a (@dome.nica) on

Domenica je objavila post na kojem je označila svoj nastup u Makarskoj odrađenim te najavila koncert u zagrebačkom klubu Roko, a na noćnoj fokti vidno raspoložene Domenice prvo smo uočili trendi frizuru s punđicom na vrhu te ostatkom kose uvijene u lagane valove. Za ovaj trend već smo čuli, a ona ga fura baš kako treba - posve opušteno. Što se outfita tiče, u centru pažnje nalaze se sportske hlače s točkastim uzorkom i bijela dolčevita u kombinaciji s kožnom jaknom. Ipak, da outfit ne bude prejednostavan, pobrinuo se žuti ruksak koji ga je odveo na novi level. Uz to, Domenica je iskombinirala bijele tenisice i trendi čarape s mašnicom. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Hlače - Asos (oko 85 kn); Dolčevita - Stradivarius (69,90 kn); Čarape - Calzedonia (oko 90 kn); Jakna - Zara (599,90 kn); Tenisice - Shooster (759 kn); Torbica - Zara (199,90 kn)

Komade kakve nosi Domenica uspjeli smo pronaći u high-street trgovinama. Jedini zahtjevni komad bile su točkaste sportske hlače koje smo uspjeli pronaći tek na ASOS-u, ali po jako povoljnoj cijeni od približno 85 kn. Ostalo? U prvoj high-street trgovini, a outfit je naprosto za pamćenje! Osim toga, svi ovi komadi apsolutno su polifunkcionalni. Moći ćeš ih kombinirati u raznim prilikama, ali i raznim godišnjim dobima!

ZSA ZSA

Domenicina kolegica, Varaždinka Zsa Zsa, slikala se u igri s mačkama, a njen outfit jednako je opušten i atraktivan. I make up - moramo primijetiti! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZSA ZSA (@zsazsa_music) on

Prva stvar koju ćemo potražiti je vibrantni plavi ruž za usne koji nam je upravo ušao na listu ekstravagantnih želja za Božić! 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Guerlain Robe Noire Lip Colour’Ink Liquid Lipstick (Douglas parfumerije, 235 kn); BH Cosmetics Metalic Liquid Lipstick, nijansa Esmeralda (Diviana Cosmetics, 39,45 kn)

Osim ruža, pažnju nam je privukao sivi oversized džemper za koji smo već predvidjeli da će biti veliki hit ove jeseni. Zsa Zsa ga je iskombinirala sa skinny trapericama i vintage Reebok Rapide tenisicama. Stvar je začinila, kao što to često čini, sivim šeširom za koji također mislimo da će tek ispričati svoju priču ove sezone. 

Možda vas zanima 3 ključna komada koja Franka Batelić ima u ormaru Rubrika Moda Moda  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Džemper - Zara (229,90 kn); Traperice - Pull&Bear (199,90 kn); Šešir - Zara (149,90 kn); Tenisice (Shooster - 599 kn)

Nedvojebno je da su udobni i funkcionalni outfiti na prvom mjestu ovim zaposlenim djevokama, a nama su divan izvor inspiracije za nadolazeće hladne dane. Definitivno se veselimo njihovim novim modnim (i pjevačkim) pričama!

Photo: Miss7/Instagram/Facebook

Komentari 0