Moda

Domaći brend nakita Anka Jewelry otvorio je prvi showroom, evo što se u njemu krije

  • Nakon pop-up dućana i nakita dostupnog u drugim trgovinama, domaći brend nakita Anka Jewelry napokon je otvorio vrata svojeg prvog showrooma
  • Predivne unikatne komade nakita sad ćemo uživo moći pogledati i kupiti u novouređenom prostoru
  • Pomno uređen prostor predivno odražava komade nakita s poludragim kamenjem po kojima je brend poznat

Omiljeni domaći brend nakita, Anka Jewelry sad je postao još dostupniji svim svojim poklonicima, otvorenjem prvog vlastitog showrooma u Zagrebu.

Predivno uređen novi prostor koji se nalazi u Ulici Josipa Prikrila 14 zasigurno će ubrzo postati neizostavna postaja za sve koji ručno rađeni Anka nakit od poludragog kamenja žele vidjeti i isprobati uživo!

O otvorenju novog prostora iz brenda su ponosno izvijestili na Instagramu: "Preuzbuđena sam što napokon imamo prostor u kojem će biti gušt pakirati sve vaše narudžbe, ali i gdje ćete na licu mjesta moći pogledati, isprobati i kupiti omiljene komade nakita!

Showroom se nalazi u Ulici Josipa Prikrila 14, a radno vrijeme je po dogovoru", stoji u objavi o otvorenju, koje su držali u tajnosti do samog kraja.

Tko se već sprema posjetiti Anka Jewelry showroom i svojoj kolekciji nakita dodati još koju narukvicu, naušnice ili ogrlicu iz prekrasne Anka ponude?

Možda vas zanima Na ljetnim popustima pronašli smo prekrasan tradicionalni nakit koji ćeš nositi godinama Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @anka_jewelry

Komentari 0