Moda

Zaviri u novu šarenu Freywille kolekciju nakita inspiriranu gotičkim vitrajom

Jarke i odvažne boje imaju moć uljepšati svaki dan, potiču pozitivne emocije i dobro raspoloženje. One su sinonim za ljeto koje je idealno godišnje doba za igru s upečatljivim uzorcima ili modnim detaljima. Ako ste pak od onih koji radije biraju klasične odjevne komade, ne morate se odreći  uživanja u bojama. Da biste malo podigli i oživjeli cjelokupan izgled, dovoljno je primjerice posegnuti za originalnim modnim dodacima poput šarenih svilenih marama ili vječnog nakita koji ćete nositi i kasnije kroz sva godišnja doba.

 | Autor: Ante Odak Ante Odak

Mi smo inspiraciju potražili u živopisnim kolekcijama FREYWILLE nakita, a oduševio nas je nevjerojatan kolorit seta Heavenly Joy iz kolekcije Ode to Joy of Life koji podsjeća na svjetlost koja se rastapa u dugine boje i slavi najljepše ljudske emocije. Svaki komad ovog FREYWILLE umjetničkog nakita izrađen je tehnikom finog emajliranja, a vrhunsku izvedbu garantira više od 100 koraka minucioznog ručnog rada.  

 | Autor: Ante Odak Ante Odak

Pri kreiranju dizajna Heavenly Joy, FREYWILLE umjetnici i stručnjaci za fino emajliranje,  inspiraciju za motive su pronašli u impresivnim  primjerima tehnike vitraja na gotičkim srednjovjekovnim katedralama.  U povijesti gotike, ljudi su došli na ideju spajanja slika od komadića obojenog stakla. Postavljen vitraj na prozor pronalazi život u sunčevoj svjetlosti, te kroz sebe pušta svjetlost i stvara nevjerojatan spektar boja.  Tisuće boja u vitraju metafora su za najljepše ljudske emocije  koje se čine poput nježnih treptaja duše. FREYWILLE nakit iz seta Heavenly Joy  je čarobna  igra svjetlosti  i boja koja pristaje svakoj puti te  ističe njezinu ljepotu suptilnim svjetlucanjem i sjajem. Odlično se uklapa u svaki styling te pruža osjećaj kao da sa sobom nosite mali komadić neba.

 | Autor: Ante Odak Ante Odak

Modne fotografije nadahnute FREYWILLE kolekcijom  Heavenly Joy  snimio je  talentirani fotograf Ante Odak, styling potpisuje Ana Nikačević, šminku Petra Sever, a kosu Milena Mršić  za salon Glamour. U ulozi modela je prelijepa Leonarda Zeba iz agencije Talia Model.

 | Autor: Ante Odak Ante Odak

FREYWILLE kolekciju Heavenly Joy možete razgledati i isprobati isključivo u ekskluzivnim FREYWILLE buticima, a među kojima je i onaj u Zagrebu,  Preradovićeva 2.  Za više informacija istražite i FREYWILLE online butik na www.freywille.com ili Facebook stranicu Freywille Zagreb.

Photo: Ante Odak