Moda

Domaće djevojke obožavaju bordo torbe, otkrili smo kojih 5 modela nose

Bordo je boja sezone, ali veoma je logično da nećemo cijelu garderobu mijenjati zbog jednog trenda, ma koliko nam se isti sviđao. Bordo ćemo vrlo vjerojatno ostaviti u jeseni, kao što smo i jarko crvenu prije nekoliko sezona, ali to ne znači da je moramo potpuno ignorirati. Najjednostavniji način za unošenje trendy boje u ormar je uz pomoć detalja, a torbe su idealne za to - uočljive, ali suptilne te ih je lako prilagoditi i novim trendovima koji dolaze.

Već smo pisali od 10 modela dizajnerskih torbi u bordo boji koje su veliki trend, ali smo primijetili zanimljive modele na fotografijama naših influencerica. Evo koje torbe nose domaće djevojke čiji stil volimo, modeli se uvelike razlikuju.

Matea Miljan Rafaj

Matea se odlučila u svoju jesensku garderobu dodati jesensku boju Wandlerove torbice u modelu Hortensia mini. Ova bordo torbica izgleda kao da je izrađena od krokodilske kože što stvara dojam skupoće i profinjenost. Pronašli smo je na sniženju za 845,46 eura (početna cijena joj je 1044 eura).

 | Autor: Cettire Cettire Foto: Cettire, Wandler Hortensia Embossed Mini Tote Bag

Kate Sušić

Kate je velika ljubiteljica bordo boje, što se može primijetiti na njezinom Instagramu profilu, a mi nismo mogli ne primijetiti da je postala vlasnica i jedne od najpoznatijih torbica trenutka - Ganni Bou modela. Kate se odlučila za bordo boju koja je veliki trend, a ne možemo poreći da i mi nismo skoro pokleknuli. Njezina cijena na Ganni web shopu je 395 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Sušić (@katesusic)

 | Autor: Ganni Ganni Foto: Ganni, Bou torba (395 eura)

Anđela Kulaš

Anđela se također odlučila za jedan klasičan, dobro poznat i popularan model torbe, riječ je o brendu Jacquemus i modelu Le Bambino long. Ovaj model je u posljednje vrijeme veoma nošen, a iako je riječ o malenoj torbi, može se nositi tijekom dana, ali i večeri. Cijena Jacquemus Le Bambino long torbe je 790 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđela Kulaš (@andelica7)

 | Autor: Jacquemus Jacquemus Foto: Jacquemus, Le Bambino torba (790 eura)

Jelena Perić

Osim predivne Venecije iza nje, kao i odličnog outfita, nismo mogli ne primijetiti torbu u bordo boji koju nosi influencerica Jelena Perić. Veliki modeli torbi su trend ove sezone, a njezina bordo torba je na našoj listi želja. Riječ je o Bershka shopper torbi sa srebrnim detaljima, a cijena joj je 25,99 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric (@j_make_up)

 | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, bordo shopper torba (25,99 eura)

Dora Martinović

Svaki put kada vidimo Doru s ovim Bottega Veneta Jodie torbicom u bordo boji pomislimo da je barem model iz našeg ormara. Ova slatka torba nadilazi sve trendy komade, a zaista izgleda posebno. Iako možda nije najpraktičnija dnevna torba, odličan je komad. Botega Veneta Jodi mini u bordo boji trenutno je gotovo pa nemoguće pronaći, a ako je uloviš koštati će te 2400 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora Martinovic (@dorica505)

 | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta Foto: Bottega Veneta, Jodie mini (2400 eura)

Možda vas zanima Hrvatice su nekada obožavale Michael Kors torbe, a zbog ovih 20 modela sniženih do 50% mogle bi ponovno Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @j_make_up

Komentari 0