Moda
Jelena Perić

Divne visoke čizme i brendirana torbica ono su što nas je osvojilo u stylingu Jelene Perić

  • Beauty influencerica Jelena Perić posjetila je Milano u vrijeme tamošnjeg Tjedna mode
  • Uvijek trendy, Jelena se i vlastitim modnim izborom dobro uklopila u tamošnje ozračje
  • Crnom kombinacijom dominirale su prekrasne čizme i Balmainova torbica s logom

Makeup influencericu Jelenu Perić ne treba posebno predstavljati, ali volimo predstavljati njezine sjajne, ovaj puta, modne transformacije odnosno kombinacije. Ponosna vlasnica milijuna pratitelja na svom je Instagram profilu tako podijelila kako je bilo, a i što je odjenula za vrijeme posjeta Milano Fashion Weeku.

Jelena se svojim modnim izborom sjajno uklopila u milanski Tjedan mode i sigurni smo da će se naći i na pokojoj fotografiji street stylea na kojima uzvanike i živopisne ljubitelje mode fotografi love u blizini i na najvećim modnim predstavljanjima. Evo što je nosila...

U crnom od glave do pete, kao glavni komad Jelena je odabrala sako-haljinu, no stylingom su svakako dominirali sjajni modni dodaci. Prekrasne visoke čizme, dvostruki remen kojim je naglasila struk, a posebno se isticala Balmainova torbica. 

Jelena Perić Možda vas zanima Good hair day: Jelena Perić nosi savršeno uvijene valove! Rubrika Beauty Beauty

Balmain torbica | Autor: Pr Pr Sa zlatnim lancem i tri puta ispisanim krupnim Balmainovim logom (dva puta zrcalno što ga čini zanimljivijim) ova torbica za nošenje preko tijela zanimljiv je komad, premda ne i pripadnica najnovije Balmain kolekcije. Nema je trenutačno na zalihama, a zadnji smo je puta po sniženoj cijeni od 7183 kn ugledali na prodajnoj stranici Cettire.com. Cijena bez popusta je 1290 eura.

Photo: Instagram@j_make_up

Komentari 0