Moda
christian dior

Dior Dway Slides - natikače koje odišu luksuzom i pravi su predmet želja

  • Ljeto je nezamislivo bez udobnih natikača, a posebice bezvremenskih modela
  • Poznata modna kuća nudi kultni model kojeg obožavaju trendseterice diljem svijeta
  • Uz raznolikost boja, vrhunske materijal i udobnost, ne čudi kako su najpopularnija ljetna obuća već sezonama

Budući da su dizajnerski predmeti velika investicija, svi želimo biti sigurni da ćemo ih maksimalno iskoristiti. To znači da stalno tražimo predmete koji su stilski primjereni našem stilu, izdržljivi i svestrani, a da nisu dosadni. Govorimo o komadima koje možemo nositi u gotovo svakoj prilici. Upravo takav komad dolazi iz modne kuće Christian uz, sada već kultni, model natikača Dior Dway Slides.

christian dior | Autor: Dior Dior

Dway Slides su obožavane diljem svijeta iz vrlo očitog razloga, svoje jednostavnosti. Ove natikače su  u potpunosti izvezene, imaju logotip Christian Dior sprijeda i u sredini te imaju kožne uloške, što ih čini manje sklonima prljavštini i uništavanju uslijed trenja. Modeli dolaze u raznim bojama i uzorcima, a dizajnirani su za udobnost i općenito jednostavno nošenje. Slične su Diorovom modelu Chez Moi, koji također imaju ultra tanke potplate, ali Dway je nešto viši - ako pažljivo pogledaš, primijetit ćeš da ima malo platforme na peti. Osim toga, Chez Moi nosi Dior Oblique logo, dok Dway nosi napisano Christian Dior logo.

christian dior | Autor: Instagram@majabymaja Instagram@majabymaja

Dior je luksuzni titan u svijetu mode, poznat po svojoj željenoj robi i cjelokupnom elegantnom, ali modernom imidžu. S obzirom na to da je Dway slide u svojoj srži udobna, svakodnevna ljetna cipela, ne iznenađuje da je prvi izbor ljubiteljica mode za vruće ljetne dane.

Možda vas zanima Influencerice ih obožavaju, a one hrabre biraju posebne modele Rubrika Moda Moda

christian dior | Autor: Instagram@personalshopperlondon Instagram@personalshopperlondon

Modeli s tamnoplavim vezenim pamukom pravi su bestseler, ali jednako su popularne opcije s niti metalik zlatne boje za sve ljubiteljice boemskog stila. Njihova sušta suprotnost su crni modeli, a u ponudi se sveukupno nalazi skoro 20 modela raznih kombinacija boja i motiva.

christian dior | Autor: Instagram@tomodubai Instagram@tomodubai

Cijena ovih popularnih natikača kreće od 4690 kuna i penje se do visokih 12.000 kuna, ali i unatoč tome, popularnost im samo raste! Tajna leži u tome što je ovakav model obuće pravi klasik koji se lako stilizira sa svakim modnim izričajem, jamči udobnost i eleganciju u svakom trenu, a ujedno izgleda istovremeno urbano, luksuzno i elgantno!

lidija lešić Možda vas zanima Lidija Lešić zna kako nositi bijelu boju, ali i kako odabrati fantastičan šešir Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@staceyla_rn

Komentari 0