Moda 29. lipnja 2022.

Lidija Lešić zna kako nositi bijelu boju, ali i kako odabrati fantastičan šešir

lidija lešić
Instagram@lidijalesic.
  • Poznata influencerica zablistala je u klasičnoj boji ljeta
  • Bijelu jednostavnu kombinaciju upotpunila je statement komadom
  • Šešir dizajnera Ruslana Baginskiyija odličan je detalj

Kada je u pitanju domaća moda, naše djevojke nimalo ne kaskaju za svjetskim trendovima, a to najbolje pokazuje poduzetnica i influencerica Lidija Lešić. Ona je svoj ljetni styling odlučila uskladiti u najpopularnijoj „neboji“ ljeta – bijeloj.

Jednostavnu strukiranu bijelu košulju uskladila je s mini suknjom od lana, a visoki struk suknje je naglasila upadljivom kopčom remena koja je imitacija kornjačevine.

bijela boja | Autor: PR PR S lijeva na desno: Stradivarius (159,90 kn), Zara (129,90 kn), Mango (99,90 kn)

Torbica sedefastog odsjaja plijenila je pažnju, ali ne kao komad koji je apsolutno izdominirao ovom ljetnom modnom kombinacijom. U pitanju je šešir kojeg je izradio mladi ukrajinski dizajner Ruslan Baginskiy. Slamnati šešir jednako je primjeren kao klasična zaštita od sunca, ali i komad za najglamuroznije partije.

šešir | Autor: Ruslan Baginsky Ruslan Baginsky

Ukrašen pamučnom trakom, RB inicijalima i dvostrukim lančićem s biserima, šešir je dao jedan boemski dojam čitavoj kombinaciji koji je klasični ljetni modni styling pretvorio u elegantan i luksuzan look. Sjajan detalj i odličan komad koji i mi želimo u svom ormaru!

košulja Možda vas zanima... Opušteno, ležerno i šik! Oversized košulje na prugice novi su ljetni trend Rubrika Moda Moda

Komentari 0