Moda

Decentna vjenčanica Tamare Ecclestone

Unatoč nedavnoj razmetljivoj proslavi na jugu Francuske, nasljednica Tamara Ecclestone udala se i u matičnom uredu u ponedjeljak, 01. srpnja u Londonu. Inače poznata po upadljivim i kičastim kombinacijama, mladenka je za ovu priliku izgledala decentno i elegantno.

 | Autor: Scott Hornby/NI Syndication/PIXSELL Scott Hornby/NI Syndication/PIXSELL

Tamara je za svoje civilno vjenčanje nosila jednostavnu kratku krem haljinu s donjim dijelom ukrašenim bogatim volanima, te zlatne metalik Christian Louboutin salonke na špic. Haljina je isticala obline i dekolte, a cipele su izdužile noge i pokazale Tamarine tetovaže na stopalu. Styling je upotpunila velikim sunčanim naočalama od kornjačevine i zlatnim elegantnim satom. Kosa prošarana plavim pramenovima padala je blago valovita na krajevima, a Tamarina preplanula put dodatno je došla do izražaja zbog boje i kroja haljine. 

 | Autor: Scott Hornby/NI Syndication/PIXSELL Scott Hornby/NI Syndication/PIXSELL

Moramo priznati da je bilo ugodno iznenađenje vidjeti je u ovakvom damskom izdanju, bez pretjeranih dodataka i pokazivanja kože. Mladoženja se opredijelio za svijetlosivo odijelo s prslukom i kravatom koji se podudaraju s čitavim outfitom. Klasičan model cipela dodao je još dozu elegancije, a pilotske sunčane naočale trodnevna brada touch opuštenosti.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Scott Hornby/NI Syndication/PIXSELL

Komentari 0