Moda

Dakota Johnson nosi 'malo drukčije' adidasice - influencerice bi mogle poludjeti za njima

  • Glumica Dakota Johnson je u već dokazala svoj smisao za modu, a osobito za trendove tenisica
  • Sada nosi adidas model tenisica u pomalo neočekivanom izboru boja, koje su u odmah oduševile zaljubljenice u modu
  • Međutim, ovaj model (i boja) tenisica savršeno pristaje uz klasične jesenske trendove u smeđoj boji

Kad je riječ o tenisicama, čini se da je Dakota Johnson razvila gotovo nepogrešiv osjećaj za trendove. Ako nosi određeni model tenisica, zapravo možeš biti sigurna da je ili već popularan ili će to biti najkasnije u bliskoj budućnosti.

Tako je i s tenisicama koje je glumica predstavila u jednom od svojih najnovijih lookova. Dok je napuštala hotel u New Yorku, Dakota Johnson nosila je model tenisica rođen iz suradnje adidasa i britanskog dizajnera Craiga Greena. Tenisice „Squash Polta AKH“ iznenađuju prilično neobičnim maštovitim boja.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Tenisice nisu napravljene u zelenoj boji (boja tenisica u kojima je Dakota Johnson viđena u nekoliko navrata), nego dolaze u svijetlo tirkiznoj boji. Također ima detalje u svijetlo sivoj, žutoj i žarko plavoj boji. Osim miksa različitih boja (koje se ipak divno slažu jedna s drugom), tenisice impresioniraju i mješavinom materijala: mrežice, antilopa i kože.

 | Autor: www.net-a-porter www.net-a-porter Foto: PR, www.net-a-porter.com

Možda vas zanima Hoće li Puma Speedcat biti hit tenisice ove jeseni? Mislimo da bi mogle daleko dogurati Rubrika Moda Moda

Tenisice se definitivno ističu - osobito u kombinaciji s outfitom u inače jednostavnim i suzdržanim bojama. A upravo je takav stajling odabrala i Dakota Johnson. Također je dojmljivo pokazala kako se trendy tirkizna boja sjajno slaže s tipičnim jesenskim smeđim tonovima. Trend tenisica stilizirala je s dugim bež balonom brenda Leset, samtastim hlačama Essentiel Antwerp u toploj tamno smeđoj boji i velikom torbom The Row u smeđoj boji.

 | Autor: www.net-a-porter www.net-a-porter Foto: www.net-a-porter.com

Svijetla i hladna tirkizna boja stvara odličan kontrast toplim i prigušenim smeđim tonovima i osigurava da monokromatski izgled ne izgleda monotono. Cijena ovih adidas tenisica je 220 eura. 

Možda vas zanima Pisali smo kako će smeđe tenisice biti jesenski hit: naravno da adidas već ima najljepši mogući model Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia

Komentari 0