Moda

Cvjetna rapsodija: Petra Kurtela pronašla omiljenu trudničku haljinu!

Neodoljivu kreaciju zanimljivog uzorka moći će nositi i kada stigne beba u apsolutno svim prilikama

Čini se kako je započela ozbiljna bitka među poznatim domaćim imenima. I to ona za titulu najbolje odjevene trudnice. Naime, buduće mame, Nevena Rendeli, Mirna Medaković Stepinac, Vanda Winter i Petra Kurtela posljednjih dana neumorno oduševljavaju svojim trudničkim stajlinzima.

Ipak, sve se vode sitom mišlju, osim što mora biti odlično izgledati, ono što nose mora biti i jednako udobno. Tako je upravo Petra pronašla savršen trudnički komad koji će bez problema moći nositi i u dugim šetnjama sa svojom bebom.

 | Autor: arhiva arhiva Dugom crnom haljinom cvjetnog uzorka i sa zanimljivom kragnom te elegantnom mašnicom oko vrata već je bila oduševila sve okupljene na nedavnom predstavljanju dugoočekivane kolekcije proljeće/ljeto s potpisom Aleksandre Dojčinović.

Lijepa glumica za tu je priliku haljinu kombinirala s nevjerojatnim kaputom, a kako su dani postali nešto topliji za još jedno predstavljanje nadolazeće kolekcije Petra ju ovog puta odlučila potpuno izložiti pogledima te zaboraviti na jakne, sakoe, kapute i druge slične komade.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

No, tko bi je i krivio? Ovakva haljina i zaslužuje biti viđena!

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0