Moda
Mango komplet

Crveno-bijeli komplet iz Manga ima čak dvije opcije za gornji dio, a obje su jednako lijepe!

  • Mango u svojoj novoj kolekciji osim komada koji odišu nostalgijom, ima i odlične dizajne s upečatljivim uzorcima
  • Takav je i crveno-bijeli satenski set s midi suknjom i košuljom, koju kad smo željne promjene, lako možemo zamijeniti matching topićem 
  • Odjevni komadi dio su Party and events kolekcije iz Manga, a mi se u potpunosti slažemo kako su savršeni za takve prigode!

Lepršave satenske tkanine, posebno kad su spojene sa zanimljivim uzorcima uvijek su dobar izbor kad biramo svečaniji outfit, a u kolekcijama high street brenda Mango možemo biti sigurne kako ćemo uvijek pronaći baš takve modele haljina, košulja, topića i drugih odjevnih predmeta!

Mango komplet | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango, satenski komplet

Među novim komadima iz međusezonske kolekcije, pronašle smo predivan set u crveno-bijeloj boji koji možemo kombinirati s još jednim dodatnim komadom. Lepršavu midi suknju evasé dizajna, nalik na A kroj, s užim dijelom na vrhu te laganim prostranijim dizajnom na dnu, krasi i dodatak remena u istom upečatljivom uzorku.

Mango komplet | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango

Crveno-bijeli apstraktni krupni uzorak u jednakoj varijanti nalazi se i na košulji dugih rukava opuštenog, ravnog kroja, koju možemo stilizirati noseći ju ispod suknje ili ju prebaciti preko, što će bolje izgledati ako iskoristimo opciju skidanja remena sa suknje!

Možda vas zanima Modna prognoza: ovaj kratki oversized 'baloner' iz Zare mogao bi biti popularan ove jeseni Rubrika Moda Moda

Osim lepršave košulje, uz ovaj komplet istaknuo se i satenski top s jako trendi dodatkom trodimenzionalnog cvjetnog ukrasa od jednake tkanine! Tanke naramenice oko vrata samo naglašavaju eleganciju ovog komada, koji će se predivno složiti s midi suknjom kad želimo razigrati već isprobani outfit s košuljom!

Mango komplet | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango

Svi odjevni komadi dio su Party and events kolekcije iz Manga te ih možemo iskoristiti za razne nadolazeće svečanije prigode! Također, osim što zajedno izgledaju odlično, sve komade možemo kombinirati i s drugim neutralnijim odabirima, poput crne suknje ili jednostavnog bijelog topa.

Dijelovi seta iz Manga koje možemo kombinirati na više načina!

Mango komplet | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. satenska košulja s printom, (39,99 eur) Mango komplet | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. satenski top s printom i ukrasnim cvijetom, (39,99 eur) Mango komplet | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto; Mango. haljina s remenom i printom, (49,99 eur)

Mango torbica Možda vas zanima Prava party torbica dolazi iz nove Mango kolekcije, a nosiva je jednako ljeti kao i zimi Rubrika Moda Moda
Photo: Mango outlet

Komentari 0