Moda

Broš u obliku ruže izgleda odlično u stylinzima Anite Dujić i Pamele Badžek

Upečatljivi 3D cvjetni motivi, u raznim oblicima (premda najčešće u obliku rascvjetale ruže) i različitih dimenzina zavladali su modom tj. postali megapopularni u rano proljeće, s pojavom prvih kolekcija za novu sezonu. Viđali smo ih na svjetskim, ali i domaćim zvijezdama, a trgovine su ih pune. Motivi cvijeća u realističnom obliku i veličini našli su se na haljinama, košuljama i suknjama, ali i cipelama te torbicama.

Uvijek su efektan detalj, posebno kad su cvjetovi, veliki, veliki, kao na haljinama Mihana Momose koji svoje haljine gradi oko predimenzioniranog cvijeta po čemu je postao poznat. No nisu rezervirani samo za svečane prigode. Možemo ih odlično uklopiti i u svakodnevne kombinacije, a kako to učiniti u ljetnoj sezoni pokazale su nam Anita Dujić Broadfoot i Pamela Badžek.

Možda vas zanima Prekrasna torba s velikim cvijetom iz Zare podsjetila nas je na rad srpskog dizajnera Mihana Momose Rubrika Moda Moda

Anita je pravu ljetnu košulju, na plavo-bijele prugice ukrasila bijelim svilenkastim brošem u obliku cvijeta. Ovaj modni dodatak podsjetio nas je na onaj jako praktičan u H&M-u, koji ima dvije namjene, nosi se kao cvjetni broš ili gumica za kosu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANITA (@anita__dujic)

Za malo diskretniji cvjetni ukras odlučila se Pamela Badžek. Njezin 3D bijeli cvijet krasi vrat odnosno okovratnik roza kratkog kombinezona. Riječ je o komadu domaćeg brenda Sopar Collection i cvjetni ukras je integrirani dio kombinezona. Ovo nije novi komad, roza kombinezon pripada prošlogodišnjoj kolekciji kad su ga nosile i dvije druge poznate dame, radijska voditeljica Nives Ivanišević i influencerica Nika Matić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

U istom takvom, ali zelenom Pamela je pozirala i za sam brend prošle godine... Već tada su cvjetovi bili in.

Photo: @august_xvi

Komentari 0