Moda
Foto: COS, jakna od vune (150 eura)

Cos ima jednu od najljepših jakni sezone, odiše tihim lukuzom, nosila bi je i Sofia Richie

  • Cos je brend koji njeguje estetiku tihog luksuza i uvijek nas iznenadi zanimljivim komadima, a obzirom da je u trgovine stigla nova kolekcija, morali smo istražiti ponudu
  • Jedan od komada koji nas je privukao dokaz je kako jednostavnost i elegancija ipak nikada ne izlaze iz mode
  • Jakna, koja može proći i pod sako dolazi u boji koja se nosi iz sezone u sezonu, a idealna je za toplije dane
  • Pročitaj više: Ovaj komplet košulje i hlača iz COS minimalistički je color-blocking set iz snova!

S dolaskom toplijih dana debele jakne mijenjamo za one tanje modele, koji su ujedno i najčešće mnogo ugodniji oku i više stylish. Upravo jedan model jakne koja je idealna za dane kada se temperatura malo podigne je i nova COS jakna u bež/sivoj boji. Jakna je Izrađena je od mješavine vune, a ima i Certifikat Responsible Wool Standard koji znači da je vuna dobivena od ovaca u skladu s njihovom dobrobiti i pritom se pazilo na zaštitu okoliša.

Foto: COS, jakna od vune, 150 eura | Autor: COS COS Foto: COS, jakna od vune, 150 eura Foto: COS, jakna od vune  (150 eura) | Autor: COS COS Foto: COS, jakna od vune (150 eura)

 

Jakna je elegantna i profinjena, ali je u isto vrijeme i dovoljno široka da se ispod nje može nositi i džemper. Ovo je komad koji bismo mogli zamisliti na Sofiji Richie Grainge jer je po boji, kroju, ali i materijalu komad kojim bismo opisali pojmom tihog luksuza. Znamo da je Sofia upravo jedna od predvodnica ovog trenda i zato baš nju možemo zamisliti u ovoj jakni.

Sofia Richie Grainge Možda vas zanima Pamučna majica-haljina zvijezda je looka Sofije Richie. Gdje kupiti sličnu i kako je nositi? Rubrika Moda Moda

Zbog svoje zanimljive boje, koju COS opisuje kao "cream", jakna se može super kombinirati sa svim drugim bojama. Šarenu modnu kombinaciju će učiniti jednostavnijom, a u izgled s neutralnim bojama će se lijepo uklopiti i zaokružiti cijelu priču. Možemo zamisliti kako ovu jakni nosimo na široke hlače od jeansa i bijelu majicu, ali sigurni smo da će odlično izgledati i na kratkim haljinama u proljeće.

Foto: COS, jakna od vune  (150 eura) | Autor: Foto: COS, jakna od vune (150 eura)

Foto: COS, jakna od vune (150 eura) | Autor: Foto: COS, jakna od vune (150 eura)

Foto: COS, jakna od vune (150 eura) | Autor: COS COS Foto: COS, jakna od vune (150 eura)

Cijena ove jakne je 150 eura i može se kupiti na web stranici cos.com.

Photo: COS

Komentari 0