Moda

Čizme koje griju stopala putem aplikacije - ludo ili genijalno?!

Model Jimmy Choo Voyager ima grijače na potplatima koji griju tvoja stopala i na najvećim minusima - je li ovo budućnost mode?

Ideja odlaska na posao kada je vani snijeg, a temperature su u minusu, sada nam se nekako čini prihvatljivija i manje strašna. Kada bi barem sve čizme mogle biti jednako tople kao ovaj Jimmy Choo model! Luksuzni brend obuće lansirao je posljednju u nizu svojih čizama, a radi se o Voyager modelu.

Ova čizmica na prvu izgleda kao i svaka druga trendi zimska čizma ove godine, ali u sebi skriva fantastičnu funkciju. U potplatu ima ugrađen grijač koji je dizajniran u suradnji sa tehnološkom kompanijom Zhor-Tech. Kako točno radi? Grijač se kontrolira bežično putem aplikacije na mobitelu, tako da u svakom trenutku možeš prilagoditi željenu temperaturu grijača odnosno čizama. Čizme mogu ugrijati od 25°C pa sve do 45°C što ih čini savršenim partnerom u svim kritičnim zimskim uvjetima. 

Možda vas zanima Crveno donje rublje u novogodišnjoj noći? Žene pričaju što im je donijelo... Rubrika Love&Sex Love&Sex

 | Autor: Jimmy Choo Jimmy Choo Voyager Boot crne (12.350 kuna), bijele (11.650 kuna) i tamno plave (12.300 kuna)

Čizme se pune putem USB kabla, a grijač navodno ima napon koji traje i do 8 sati, ovisno o uvjetima u kojima se nalaziš. Također, u svakom trenutku ih se može ponovno staviti na punjač i dopuniti koliko je potrebno. Jimmy Choo Voyager prvi je korak na jednom novom uzbudljivom teritoriju. Nosiva tehnologija sljedeći je veliki korak u modnoj industriji, a funkcionalnost ovih čizama svakako je odličan primjer budućnosti. 

Možda vas zanima Super ideje kako uklopiti tenisice u zimske stajlinge Rubrika Moda Moda

 | Autor: Jimmy Choo Jimmy Choo

Jedini minus koji ćeš doživjeti u ovim čizmama je onaj na bankovnim računu jer njihova cijena nikako nije mala. Ovisno o modelu (a za sada postoje tri boje Voyagera) mogu koštati od 11.500 pa sve do 12.500 kuna. Postoji čak i jedan model za muškarce, tako da se ni prstići tvog muškaraca neće smrznuti dok uživate na snijegu!

 | Autor: Jimmy Choo Jimmy Choo

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0