Moda
1/10

Čipka - najpopularniji odabir za vjenčanje

Toni Cetinski je u srijedu, 29. siječnja i petak 31. siječnja još jednom izrekao sudbonosno "da" Dubravki Cetinski. Njegova supruga je za obje prigode odabrala čipkaste haljine.

Dubravka Cetinski je za svadbu u Vinkovcima, koja se održala 29. siječnja, odabrala klasičnu bijelu boju za svoju vjenčanicu. Ova poprilično odvažna i seksepilna haljina za najvažniju haljinu u životu, sastojala se od haljinice mini duljine preko koje je bila dulja prozirna haljina prepuna čipkastih aplikacija u obliku cvijeća. Toni je pak odabrao crno odijelo s resicama i crnom kravatom te sjajnim reverima.

 | Autor: Davor Javorovic/PIXSELL Davor Javorovic/PIXSELL

Zagrebačko vjenčanje je pak proteklo u nešto ležernijem tonu pa su takve bile i njihove kombinacije. Dubravka je nosila crno-bijelu haljinu mini duljine s otvorenim leđima. Preko bijele podloge prišivena je čipka koja je mladenku učinila možda čak i pretjerano izazovnom i provokativnom. Ovakva haljina s ukrasnim peplumom krojenim poput fraka ipak je bolji odabir za noćni izlazak, nego za vlastito vjenčanje. Frizura i make up su također bili obični i previše nemarni, a jedina pohvala ide cipelama u špic. Čak i za ležernu proslavu, ovo izdanje je poprilično podbacilo Toni je nosio ležerno odijelo s crnom košuljom bez kravate.

 | Autor: Anto Magzan/ PIXSELL Anto Magzan/ PIXSELL

Nikolina Ristović na svadbu je došla u pratnji supruga, a dugački plavo-crveni kaput kombinirala je uz široki zlatni remen koji je kombinirala sa sandalama. Retro frizura i krzneni detalji na rukavima kaputa odlično su se nadopunjavali, ali dojam ispod kaputa i nije bio tako dobar.

 | Autor: Anto Magzan/ PIXSELL Anto Magzan/ PIXSELL

Naime, Nikolina je odabrala kratku haljinicu s dubokim dekolteom. Pastelno žutu haljinu i gornji dio koji je ukrašen izvezenim perlicama voditeljica je kombinirala uz torbicu u boji ciklame te zlatne sandale s debelom potplatom. Iako je haljina sama po sebi izazovna, Nikolina je dekolte dodatno naglasila pomoću statement ogrlice. S obzirom na duljinu haljine, dekolte je mogao biti decentniji, ali kod popularne voditeljice smo naviknuti na ovakva izdanja.

 | Autor: Anto Magzan/ PIXSELL Anto Magzan/ PIXSELL

 Make up je intenzivno naglasio oči pomoću smeđeg smokey eyesa, ali nježnije izdanje bi se bolje uklopilo uz čitav styling s obzirom na boju haljine i detalje. Ipak, Nikolina je i ovoga puta plijenila pozornost, bez obzira što je čitav outfit bio primjereniji ljetnoj zabavi nego svadbi.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Anto Magzan/ PIXSELL

Komentari 0