Moda 25. travnja 2013.

Christina Aguilera pokazala novu liniju

Guliver Image/Getty Images.

Poznata američka pjevačica Christina Aguilera, pojavila se na svečanosti održavanja "2013. Time 100 Gala", održanoj 23. travnja u New Yorku. Iznenadila je prisutne novim izgledom i stylingom koji je podsjećao na zlatno doba Hollywooda.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Crna haljina s potpisom Victorie Beckham istaknula je novu liniju Christine Aguilere. Dužina do poda i klasična crna elegancija dobile su na seksepilu s malim prorezom ispod grudi, čime je klasičan model duge crne haljine dobio notu senzualnosti, ali i modernosti. Nakon gubitka veće količine kilograma, ova haljina je istaknula struk i grudi, a sakrila eventualne nedostatke poput jačih nogu. Minimalizam nije Christinin odabir i stoga je uz haljinu uskladila nakit Lorraine Schwartz od platine i dijamanata. Iako na prvi pogled djeluje kao da nakita ima previše, Christina je ostala dosljedna svom stilu pretjerivanja i cjelokupni styling ima njezin potpis.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Kosa i make up su u stilu starih hollywoodskih diva. Frizura je oblikovana u vodeni val koji pada na jednu stranu. Oči su istaknute debelom crtom tuša i umjetnim trepavicama čime se ističe plava boja očiju, a na usne je nanesen intenzivno crveni ruž. Boja ruža jednaka je boji laka za nokte, a to je jedina boja koju je pjevačica odabrala kao detalje za crveni tepih.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Christina je poznata po svom pomalo neobičnom modnom izričaju koji ponekada graniči s neukusnom, ali jednako tako i po koketiranju s retro stilovima. Ovaj put je dojam jako dobar, ali je ostala vjerna svojim "pretjerivanjima", iako ovoga puta s mjerom.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0