Moda

Ovi chic outfiti dobra su nam inspiracija za jesenski poslovni look

Kako bi na poslu zasjala u svom najboljem izdanju, donosimo ti nekoliko trendi kombinacija modnih blogerica koje možeš vrlo jednostavno iskopirati

Poslovni look nekada je bio sinonim za dosadnu i monotonu odjeću u kojoj su svi izgledali uniformirano, a odlična stvar je što to već godinama nije tako. Naime, žene su s vremenom napravile moderni zaokret i počele spajati trendove i klasiku. Tako su se zadržale u okviru pravila poslovnog odijevanja, a istovremeno u svoje kombinacije unijele dozu vlastite osobnosti. Ako ti nedostaje inspiracije za jesenske poslovne kombinacije, posluži se stilskim trikovima modnih blogerica koje ti donosimo u nastavku:

1. Odijelo

Kad je poslovno odijevanje u pitanju, odijelo je siguran izbor s kojim nikada nećeš pogriješiti. Uskladi ga uz jednostavni top, pamučnu majicu, bluzu ili košulju, a svoju kombinaciju dodatno začini trendi modnim dodacima poput upečatljive torbe ili nakita. Osim toga, odvaži se i za odijelo u boji koje je apsolutni hit ove sezone.

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Možda vas zanima Ella Dvornik nosi savršeno jesensko H&M odijelo Rubrika Moda Moda

2. Suknje

Isto pravilo kao i za odijelo vrijedi i za suknje, a posebno kada je riječ o tzv. pencil modelima. Sofisticirana i ženstvena, pencil suknja jedan je od onih komada koji prati liniju tijela i ističe ljepotu ženske siluete pa je vrlo poželjna u ormarima žena - i u njihovim poslovnim kombinacijama. Osim ovog modela, za posao biraj modele do ispod koljena, midi ili dugačke. Kombinacija je bezbroj, a mi ti donosimo dvije vrlo jednostavne, a upečatljive.

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

3. Traperice

Culottes, palazzo, chino i cigarette samo su neki od modela hlača koje žene rado nose u poslovnim kombinacijama. No, što je s trapericama? I dok puno ljudi smatra kako trapericama nije mjesto u poslovnom okruženju, to apsolutno nije tako. Posebno ne na radnim mjestima na kojima su pravila poslovnog odijevanja malo ležernija i opuštenija. Ako radiš na takvom mjestu, najbolji poslovni look postići ćeš ako svoje traperice uskladiš uz blejzer, košulju, majicu, top ili bluzu, dodaš mu sandale, salonke ili gležnjerice s potpeticom i sve zaokružiš velikom poslovnom torbom. Chic i moderno, a poslovno. Zar ne?

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

4. Monokromatske kombinacije

Monokromatska paleta idealna je za postizanje poslovnog looka. Naime, jednobojnim kombinacijama zaigrat ćeš na kartu sofisticiranosti i elegancije, a pobjeći od epiteta dosadno i viđeno. To su potvrdila i brojna izdanja trendseterica koje posljednjih nekoliko sezona rado posežu za jednom bojom u svojim outfitima. Posluži se ovim stilskim trikom kad se budeš spremala na posao. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima Sa 3 Heidi Klum komada složila sam 6 odličnih jesenskih kombinacija! Rubrika Moda Moda

5. Haljine

Zbog jednostavnosti i lakoće kombiniranja, haljine su jedan od najpoželjnijih modnih komada brojnih žena. Dovoljno je samo uskladiti ih uz zanimljive modne dodatke i spremna si za izlazak. Međutim, za poslovne prilike moraš pripaziti na nekoliko bitnih detalja - dužinu, proreze i uzorak. Sve ostalo je dopušteno!

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Photo: Miss7/Instagram/Facebook

Komentari 0