Moda 31. prosinca 2019.

Čekaš Novu godinu na otvorenom? Onda bi ti ove, najtoplije haljine na svijetu dobro došle

Pr/Moncler.
  • Našu su pozornost privukle svečane haljine koje potpisuje francuski brend Moncler, poznat po toplim puffer jaknama
  • Tako je nastao čudni križanac zimskih debelih jakni i dugih haljina. Modni ludostima nikada kraja, zar ne?
  • Ipak, večeras bi se rado u takvoj haljini prošetali gradom...

Doček na nekom od gradskih trgova uvijek je dobro rješenje - ne moraš ništa organizirati, kupovati, plaćati. Jednostvno iziđete van, poslušate prigodni koncert jer svugdje netko svira (u Poreču Seve, na Stradunu Parni valjak, u Rovinju Gibo, Tony Cetinski u Rabu, u Splitu je Rozga...) usput popijete što vam dođe pod ruku, možda susretnete još poznatih ljudi i/ili završite u nekom od usputnih kafića. Gdje već vidiš da je dobra zabava. Jedini problem? Najavili su poprilično hladnu noć... I da znaš, alkohol hladi tijelo, a ne zagrijava ga unatoč masovnom vjerovanju da čini baš to.

Možda vas zanima... Jesi li ikada morala birati između karijere i obitelji? Evo što o tome misle ove žene Rubrika Life&style Life&style

Pa, kad smo naletjeli na ove haljine, pomislili smo da nema idealnije odjeće za doček vani. Em je haljina, duga i svečana što je vrlo prigodno, em je punjena perjem i topla, topla. Ovaj križanac večernje haljine i zimske jakne prodaje se po cijeni od, hm, 23.000 kuna Kako ti se sviđaju?

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Monclerove haljine imaju "lak efekt", tako da su sjajnije od uobičajenih puffer jakni. Haljina je bez rukava, otkriva ruke i ramena kako i priliči elegantnoj večernjoj haljini te duljine do poda (idealno za nošenje na visoke potpetice). Možeš je kompletirati i s pripadajućim dugim rukavicama i jaknom. Prodaju se odvojeno pa rukavice koštaju oko 850 kuna, a jakna oko 1300 kuna.

 | Autor: Pr/Moncler Pr/Moncler

 

 | Autor: Pr/Moncler Pr/Moncler

Komentari 0