Moda

CCC ima odličnu kombinaciju espadrila i tenisica: idealne su za casual, ali i poslovne outfite

  • Iako ljeto najviše volimo provoditi u natikačama, sandalama i sličnoj otvorenoj obući, s vremena na vrijeme se zaželimo i one zatvorene
  • No, ljeti baš i ne volimo nositi teške, kožne tenisice, a balerinke ili salonke ponekad mogu biti malo previše ozbiljne čak i za outfite koje nosimo na posao 
  • Zato su platnene tenisice, ali one koje kombiniraju elemente ljetnih cipela - idealne, a u CCC dućanu smo pronašli upravo to
  • Pročitaj također: Pronašli smo top tenisice za ljeto! Preslatke i girly, mogle bi biti prava konkurencija Gazellama

Tenisice ljeti itekako nosimo, ali se ipak okrećemo nešto lakšim modelima koji, ne samo da su napravljeni od laganih materijala, odnosno platna, nego i svojim izgledom djeluju baš prozračno i opušteno. Takve tenisice idealne su za one ljetne dane kada temperature ne prelaze 30 stupnjeva pa nam nije vruće u zatvorenoj obući, ali i ako dugo boravimo u klimatiziranim prostorima pa nam, ako nosimo sandale ili natikače, ubrzo postane hladno za noge.

Savršene modele ljetnih tenisica koji kombiniraju prozračnost i opušten, ali ipak ne previše opušten, izgled, pronašli smo u dućanu CCC i to po sasvim pristupačnim cijenama. 

 | Autor: CCC CCC Foto: CCC/DeeZee, bež espadrila tenisice (24,99 eura)

 | Autor: CCC CCC Foto: CCC/DeeZee, bijele espadrila tenisice (24,99 eura)

 | Autor: CCC CCC Foto: CCC/DeeZee, bijele espadrila tenisice (24,99 eura)

Naime, radi se o tenisicama brendova DeeZee i Jenny Fairy koje su zapravo kombinacija platnenih tenisica i espadrila. Njihov nas gornji, platneni dio pomalo podsjeća na kultne niske Conversice, odnosno 'starke', a donji dio, koji je napravljen od sitno pletene rafije, nalikuje potplatu espadrila. Bijeli i bež modeli ovih espadrila tenisica savršeno će se slagati s outfitima u sličnim tonovima boja, a već ih zamišljamo u kombinaciji s lepršavim lanenim hlačama i opuštenom lanenom košuljom. 

Za one koji ipak preferiraju malo boje i uzoraka, ove espadrila tenisice dolaze i u lila i svijetlo ružičastoj boji te u boji plavog trapera s tankim, bijelim prugicama.

 | Autor: CCC CCC Foto: CCC/DeeZee, ljubičaste espadrila tenisice (24,99 eura)

 | Autor: CCC CCC Foto: CCC/DeeZee, ružičaste espadrila tenisice (24,99 eura)

 | Autor: CCC CCC Foto: CCC/DeeZee, plave espadrila tenisice (24,99 eura)

Cijena svih navedenih espadrila tenisica inače iznosi 24,99 eura, ali s obzirom na trenutna ljetna sniženja, lila i svijetlo ružičaste espadrila tenisice mogu se kupiti po cijeni od 11,99 i 14,99 eura i to u rasponima brojeva od 35 do 40. 

Photo: CCC

Komentari 0