Moda

Čarolija je u detaljima: Ne možemo se nagledati ljetnih modnih kombinacija Slađane Ostić

  • Ako je ovo ljeto Kvarner vaša destinacija za godišnji odmor ili barem za bijeg za ljetni vikend, znamo što vrijedi posjetiti
  • Otkrila nam je to Slađana Ostić, influencerica koju zaista volimo pratiti  
  • Usput smo je pitali i za najdraže ljetne modne komade jer se često zaljubimo u njezine kombinacije

Slađana Ostić ili @slakipalaki zna kako najbolje iskoristiti ljeto, čak i kada morate balansirati s puno radnih obaveza. Omiljeno godišnje doba još nije ni počelo, a ona je uživala u bračkom plavetnilu da bi nastavila ljetno guštanje na svom Kvarneru. Zato smo je morali pitati gdje je najbolje nešto pojesti, popiti kavicu ili koktel i što posjetiti na Sjevernom Jadranu ako se ovo ljeto nađete tamo, a ona nam je rado otkrila svoje favorite, ali i svoje najdraže ljetne modne kombinacije koje s tako puno stila nosi. 

miss7: Bok, Slađana, uživaš li u ljetu? Vidimo da si malo sa sjevernog Jadrana skoknula u Dalmaciju? Gdje ti je ljepše?
Slađana: Iako je dosta radno, maksimalno iskorištavam svaki slobodan trenutak. Imala sam priliku zbog posla otići malo na Brač i bilo je savršeno! Dalmacija je zaista prekrasna, ali meni je ipak moj Kvarner najdraži.

 | Autor: Pletena haljinica voli pomno odabrane modne dodatke - Slađana ju je kombinirala uz predivne sandale Ipanema iz nove kolekcije, trendi naočale i svilenu maramu  | Autor:  | Autor:
miss7: Jesi li već isplanirala cijelo ljeto, kako ga namjeravaš provesti?
Slađana: Zasad imam u planu jedno putovanje s prijateljicom u Italiju, a ostalo ću još dogovarati u hodu. Nadam se da će biti puno kupanja, sunčanja i druženja s prijateljima.

miss7: Imaš li možda svoju ljetnu bucket listu?
Slađana:
Nemam baš konkretnu bucket listu, ali volim ići na razne koncerte i ljetne manifestacije te posjetiti određene lokacije tijekom ljeta. 

miss7: A neke omiljene ljetne rituale?
Slađana: Volim neke sitnice kao, primjerice, rano se dignuti i s frendicom otići na jednu prekrasnu plažu dok još nikoga nema. Ili otići kod mame na pohane tikvice, najdraže ljetno jelo:) I jesti lubenicu na balkonu! :D  | Autor: Pareo, badić i japanke Slađanina su top kombinacija za plažu, a slamnata torba i šešir zaokružuju besprijekoran ljetni outfit  | Autor:

 | Autor: miss7: U kojoj se ljetnoj kombinaciji najbolje osjećaš? Tvoj top casual izbor za dan i onaj za večer, kad se malo više poželiš srediti?
Slađana: U dnevnoj varijanti najviše volim pletene haljinice i japanke. Navečer duge široke hlače, nekakav top te sandalice

miss7: Što najviše voliš nositi na plažu i što uvijek moraš imati u svojoj torbi za plažu?
Slađana: Najviše nosim ili pareo ili nešto što mogu samo nabaciti na sebe, haljinicu ili oversized majicu te japanke. U torbi za plažu uvijek nosim SPF, gumice za kosu, knjigu, mobitel i slušalice. 

 | Autor: Sandale neutralnih tonova sjajno će se uklopiti u mnoge kombinacije, a ovaj Ipanema model ne samo da podiže outfit, već je i tako udoban da njemu možete doslovno uživati u svakom izlasku  | Autor:  | Autor: miss7: Postoji li neko mjesto – bilo plaža, bilo kafić, restoran ili šetnica – koju bi preporučila našim čitateljicama da posjete ovo ljeto jer je, eto, ljeti predivno biti tamo?
Slađana: Moja preporuka je da, ako još nisu bile, posjete Lovran. Preslatko pitoreskno mjesto uz Opatiju koje ima divnu šetnicu uz more i simpatičan Stari grad. Moja omiljena destinacija za ljetnu kavu ili koktel je kafić Sunrise, odmah uz more, a za jelo genijalan Ganeum.

 | Autor:

Photo: @slakipalaki

Komentari 0