Moda

Calzedonia nema samo odlične badiće, već i prekrasne haljine za plažu. Još su k tome i snižene 50%

  • Haljine za plažu odjevni su komad koji se, u barem jednom primjerku, treba naći u svakoj ljetnoj garderobi
  • Ove se haljine od klasičnih razlikuju po tome što su puno lakše i često pomalo prozirne, ali nas to ne opterećuje jer im je glavna funkcija odjenuti ih preko kupaćeg prilikom odlaska na plažu ili u beach bar
  • Dva odlična modela haljina za plažu, u nekoliko različitih boja, pronašli smo u Calzedoniji i to na popustu od 50 posto 
  • Pročitaj također: Ovog ljeta must-have su - šljokičasti bikiniji, a Calzedonia ima baš fora modele

S kupaćim kostimima, ruku pod ruku idu i haljine za plažu. Glavna svrha haljina za plažu je odjenuti ih preko kupaćeg kostima kada šetamo do plaže te ako s plaže poželimo otići do obližnjeg dućana, beach bara i slično, a pritom ne želimo baš biti samo u kupaćem kostimu ili se u potpunosti odijevati u majicu, hlače ili neku kvalitetniju haljinu. 

Haljine za plažu su uglavnom napravljene od materijala poput lana, pamuka i viskoze koji su vrlo lagani i prozračni što ih čini idealnima za ljetne vrućine jer se u njima nećemo znojiti, a i ako nam badić ispod njih slučajno ostane malo mokar, brzo će se osušiti. Također, karakteriziraju ih i jednostavni, opušteni i lepršavi krojevi koji su uglavnom ravni ili tek blago strukirani. Zbog toga savršeno pristaju svakoj figuri bez obzira na to radi li se o dugim ili kratkim haljinama za plažu. 

 | Autor: Instagram @life_as_febe Instagram @life_as_febe Foto: Instagram @life_as_febe

U trenutnoj ponudi, haljina za plažu ima mnoštvo, a mi smo odlučili izdvojiti one brenda Calzedonia koje su trenutno snižene za 50 posto. Tako smo pronašli dva modela haljina za plažu - kratki, blago strukirani i dugi, potpuno ravni koji dolaze u nekoliko boja pa svatko može pronaći nešto za sebe. Za oba modela haljina, neovisno o boji, cijena nakon sniženja iznosi 21,25 eura što je zaista vrlo pristupačno. 

 | Autor: Calzedonia Calzedonia Foto: Calzedonia, duga haljina za plažu (sa 42,50 snižena na 21,25 eura)  | Autor: Calzedonia Calzedonia Foto: Calzedonia, duga haljina za plažu (sa 42,50 snižena na 21,25 eura)  | Autor: Calzedonia Calzedonia Foto: Calzedonia, duga haljina za plažu (sa 42,50 snižena na 21,25 eura)  | Autor: Calzedonia Calzedonia Foto: Calzedonia, duga haljina za plažu (sa 42,50 snižena na 21,25 eura)  | Autor: Calzedonia Calzedonia Foto: Calzedonia, duga haljina za plažu (sa 42,50 snižena na 21,25 eura)  | Autor: Calzedonia Calzedonia Foto: Calzedonia, duga haljina za plažu (sa 42,50 snižena na 21,25 eura)

Photo: Instagram @calzedonia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • JelenaBarac

    Nemojte biti lijene, nego lijepo u automobil. Do Roses outleta imate svega pola sata vožnje (od ZG), a vjerujte mi ta vožnja vrijedi svaki cent jer je tamo par najlon čarapa 2 eura, a u bilo kojem Calzedonia dućanu po ... prikaži još!