Moda

Budi upadljivo neupadljiva

Ako si se pitala što točno znači ovaj naslov, ne moraš se brinuti, sve ćemo objasniti. Dakle, otkrivamo ti male stilske tajne, modne dodatke ili odjeću uz koju ćeš jednostavno zablistati.

A to znači izdvojiti se iz mase. Znaš li onaj osjećaj kada si priuštiš zanimljiv komad odjeće, i imaš osjećaj kao da te svi gledaju? Neki s odobravanjem, neki malo manje? Znamo i mi. Tajna je u tim komadima odjeće koji i najobičniju kombinaciju učine zavodljivom, privlačnom ili čudnom. Čudno odobravamo, pa i ti možeš biti čudna s nama...

Kada odjeneš obične traperice, bitno je odabrati zanimljivu košulju koja će te učiniti drugačijom. Sezona cruise kolekcija se bliži kraju, a mi smo odabrali kao inspiraciju neke dizajnerske komade ili total lookove koji su doista upadljivi. Na neupadljiv način, naravno. Dizajnerica Johanna Ortiz u svojoj je cruise kolekciji predstavila najljepše košulje i haljine.

 | Autor: Mango, 249.90 kn Mango, 249.90 kn

Ove košulje dolaze s velikim čvorom po sred grudi i imaju asimetrični moment. Doista, nema tih hlača, suknje, ili kratkih hlačica koje bi izgledale loše uz ovu košulju.

 | Autor: Johanna Ortiz Johanna Ortiz

 | Autor: 3.1 Phillip Lim, 430 € 3.1 Phillip Lim, 430 €

Upadljive sunčane naočale, ili kako to radi Rihanna. Ove sezone nose se Diorovi modeli koji su manji, izduženi prema kraju lica i - ne stoje gotovo nikome. No, to ne znači da ne možeš naći zamjenu. Ona dolazi u vidu okvira klasičnijeg oblika, ali sa jakim i smjelim printom. Kada imaš dobar print na sunčanim naočalama, sav fokus možeš staviti na lice. Ipak, možeš se slobodno poigrati i s odjećom, koja ne mora biti dosadna.

 

 | Autor: Max Mara, 1899 kn, Ghetaldus Max Mara, 1899 kn, Ghetaldus

 | Autor: Dior Dior

Diorovi klasičniji modeli i dalje imaju jaki print, te su četvrtastijeg oblika i imaju metalni produžetak na gornjem dijelu naočala. Tu je i vizualni trik, kojim će nos izgledati izduženiji, a lice pravilnije.  | Autor: Dior, 2646 kn, Anda Dior, 2646 kn, Anda

Dobar dodatak klasičnoj odjeći uvijek je "splash of color". Po ljeti nam je omiljena kombinacija totalno bijelog outfita, s recimo, ekscentrično crvenim naušnicama. U cruise kolekciji fantastičnog brenda Ellery, zamijetili smo kombinaciju sa zelenim hlačama, koje bi same po sebi bile diskutabilan komad. Ali u kombinaciji s jednostavnom majicom, zlatnim naušnicama pravilnog oblika, izgledaju odlično.

 | Autor: Stradivarius, 139.90 kn Stradivarius, 139.90 kn

Bitno je pogoditi nijansu boje i ostale elemente koji se kombiniraju s tom bojom. Eklektično žutu suknjicu možeš nositi s bijelom majicom, ali i nekim neupečatljivim printom. 

 | Autor: Ellery Ellery

 | Autor: Zara, 199 kn Zara, 199 kn

Kako kombinirati retro komade odjeće a da ne ispadneš doslovna ili dosadna? Boho haljinicu s vezanim uzorkom ćeš najčešće nositi uz slamnati šeširić, ali zašto ne bi tu istu haljinicu kombinirala s chokerom s glomaznim cvijetom? Sasvim sigurno nećeš proći nezamijećeno!

 | Autor: Parfois, 80 kn Parfois, 80 kn

 | Autor: Fendi Fendi

 | Autor: H&M, 59 kn H&M, 59 kn

Photo: promo

Komentari 0