Moda

Brend koji obožavaju modne influencerice predstavio je romatične i odvažne treper jakne

  • Službeno je otvorena sezona traper jakni i jako smo uzbuđene zbog toga
  • Traper je jedan od najpopularnijih trendova (i) ovoga proljeća pa nas veseli vidjeti zanimljive i drugačije komade
  • Iza ove traper jakne stoji modni brend Jalizé Couture koji vole nositi brojne poznate djevojke na modnoj sceni

S dolaskom proljeća smo ušli u novu modnu eru - vladavinu trapera! Ne možemo biti sretnije zbog toga, a osim traper hlača, nama su posebno za oko zapele traper jakne. Polako dolaze u ponudu, a uz one klasične komade uskih traper jakni s gumbima, mogu se pronaći i malo zanimljiviji i drugačiji komadi. Traper jakne koje svakako nisu mogle proći ispod radara su one s potpisom modnog brenda Jalizé Couture.

Iako smo se kad je riječ o Jalizé Couture naviknuli najčešće diviti pletenim haljinama i kompletima, ovoga puta kolekcija "Jalizé Open" posvećena je tenniscore trendu i naglasak je na komadima od trapera. Prva traper jakna koja je nama privukla pozornost je uistinu posebna, a na rukavima ima detalje cvijeća koji joj daju ženstven i romantičan izgled. Rukavi su optočeni velikim plavim cvjetovima koji u sredini imaju bisere koji su na prvi pogled možda nevidljivi detalj, ali upravo oni su ono što cijelu jaknu čini posebnom. 

Traper jakna je u boji ispranog trapera i oversized stila, ali uz ove detalje postaje ženstveni komad koji možeš nositi na gotovo sve.

Uz traper jaknu s plavim cvijećem, Jalizé Couture je u kolekciji predstavio i jaknu sa zlatnim i srebrnim detaljima cvjetova na rukavima koji također imaju bisere. Ova jakna je za sve one dame koje su spremne na poglede tijekom nošenja, a moramo priznati da je ovo jako originalan komad. Kako bi zlatna boja dodatno došla do izražaja, jakna na području gumba ima dvije zlate crte s obje strane. Zaista je posebna.

Sve informacije o kolekciji možeš dobiti na Instagram profilu brenda Jalizé Couture, a njihovi komadi su dostupni u Zagrebu na adresi Ilica 37.

Photo: Instagram @jalize.couture

Komentari 0